2777
2789
عنوان

کاربر زن نما

164 بازدید | 26 پست

هر روز یه مورد باید کشف کنیم 

یه خانومی تاپیک زد که چرا کسی که طلاق میگیره سریع ازدواج میکنه ،گفتم شاید نیاز جنسی 

چند دقیقه بعد یه کاربر خانوم لایکش کرد و درخواست داد منم چون خانوم بود قبول کردم ،سریع به سرعت برق و باد پیام داد 

واقعا ما کی از دست این نرا راحت میشیم؟

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن الان حامی نرها زن نماها میریزن سرت

حامی نرها تو سایت هست ولی حامی زن نماها نیست چون حرفیم بخوان بزنن به رگبار بسته میشن توسط ما

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

خب چرا کسیو که نمیشناسی درخواستشو قبول میکنی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

احمقم باشی اینو بخونی میفهمی ی نر اینو فرستاده نمیدونم راجب ما چه فکری میکنن

میخوای کاربریشو بذار اینجا بقیه بشناسن

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

خب چرا کسیو که نمیشناسی درخواستشو قبول میکنی

عزیزم من خودم کاربرای خانومی که تاپیکاشونو دوس دارم درخواست میدم که بعدا هم ببینم مثلا یکی تاپی میزنه واسه بچش که فعلا حاملس درخواست میدن کاربریشو داشته باشم بعدا بیام ببینم زایمان کرده یا تعیین جنسیت شده یا نه که انقد ذوقشو داره

واسه همین خانومی هم اگه درخواست بده قبول میکنم 

عزیزم من خودم کاربرای خانومی که تاپیکاشونو دوس دارم درخواست میدم که بعدا هم ببینم مثلا یکی تاپی میزن ...

شما قبلش همیشه تاپیکاشو ببین مشکوک نباشه بعد قبول کن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شما قبلش همیشه تاپیکاشو ببین مشکوک نباشه بعد قبول کن

عنوان تاپیکاش مشکوک نبود

ولی الان دیدم یکی از تاپیگاش گفته خانوما شما امپول زدین داد زدین درد داشت؟😑😑اونجا فهمیدم مریض جنسیه

اره 😑 تازه یکیش تایپیک زده بود ک میخوام واسه داداشم زن درست کنم دختر خوب سراغ ندارین؟؟ حالا واسه خودش بودااا.. اخر معلوم شد مرد بود تعلیق شد گویا با یه اکانت دیگه اومده