2777
2789

سعی کن تا اخر باردار ی انجام ندی لوازم ارایش کمتر استفاده کنی

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اهل ارایش نیستم فقط هوس کردم لاک بزنم

نزن عزیزم بخدا اشعه داره

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

درسته ولی میگن اشعش از خورشید کمتره ها. از مواد شیمیایی لاک میترسم

بازم عزیزم هرجور صلاح میدونی بلاگرا ناخونم میکارن اما دکتر من منع کرده کلا

من کاشت رو نمیگم. فقط لاکشو میگم. کاشت مواد بیشتری باید به ناخن زد

منظورم اینه اره بر شما خطرش کمه اما دکترم نزاش میگم بلاگرا همه کار میکنن نظریه ها فرق داره منظورم اینه 

سلام گلم ببخشید مزاحمت شدم

شما بیمتون نیرو های مسلح هستش؟

تو تاپیکتون گفتین ازمایش سلفری رو بیمه پشتیبانی میکنه امسال دادین ازمایش رو؟

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

سلام گلم ببخشید مزاحمت شدمشما بیمتون نیرو های مسلح هستش؟تو تاپیکتون گفتین ازمایش سلفری رو بیمه پشتیب ...

سلام بله عزیزم. ولی عدد nt باید بالای 2 باشه تا قبول کنه بیمه. واسه من 1.6 بود قبول نکردن