2777
2789

دوستان کسی اطلاع داره واقعا چرا اینقدر روی تغییر دادن اسم سخت گیری میکنن؟ تاپیک پربازدید رو خوندم میگفتن خیلی سخت میگیرن و دادگاه و دیوان عالی کشور و .... چرا باید اینقدر موضوع مهمی باشه؟!😐

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینجوری نباشه فرت و فرت همه اسم عوض میکنن دوما همه مدارک سوابببق مدارک تحصیلی فارغ التحصیلی سند ازدواج خونه ملک و املاک پاسپورت شناسنامه کارت ملی و...... عوض کردن همه اینا فک کردی راحته؟؟؟؟؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

مذهبی سختهبقیه اسم ها خیلی راحت میشه عوض کرد

نه بقیه رو هم سخت میگیرن ، یه نفر بود فقط یه حرف از اسمش میخواست برداره (اشتباه نوشته بودن براش میخواست درستش کنه) چند ماه طول کشید! 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اسم های مذهبی اینطورن

چرا قانونی چیزیه یا دل بخواهی عمل میکنن؟

نه بقیه رو هم سخت میگیرن ، یه نفر بود فقط یه حرف از اسمش میخواست برداره (اشتباه نوشته بودن براش میخو ...

خب درخواست میدی یک تا دوماه طول می‌کشه 

اگه قبول کردن که کاری نداره بقیش

کی گفته من دو سال پیش رفتم یه فرم پر کردم ثبت احوال یه هفته بعدش شناسنامه جدید برام صادر شد

وا 🙁 چه خوب ، خیلیا گفتن سخت گرفتن براشون