پسر سه ماهم وقت خواب خیلی عرق میکنهجوری که شب تا صب سه بار بالشش رو عوض میکنم اگه تجربه ای دارین لطفا بگین
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست.
دختر من ۴ماهشه موقع شیر خوردن سرش زیاد عرق میکنه،طبیعیه؟
کاش اونایی که تجربه دارن بیان بگن.
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من ۴ماهشه موقع شیر خوردن سرش زیاد عرق میکنه،طبیعیه؟
والا خیلی از بچهها اینجوری هستن و ممکنه طبیعی باشه،من همون ظهر خواستم بگم حتی تایپ کردم باز گفتم بیخودی دل نگرانتون نکنم اما حالا که میپرسین تجربه شخصی خودم رو میگم و دلیل نمیشه حتماً شامل بچه شما هم بشه،والا دختر من مشکل قلبی داره و عرق کردن سرش و اینکه نتونه مداوم حداقل ده دقه شیر بخوره از علائمش هست....انشاءالله هزار بار دور از جون همه بچهها.... البته پسرا بیشترشون انگار عرق میکنن و گویا مشکلی نیست
خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...