2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیوکسین

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

هد اند شولدرز

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اول صابون بزن خود صابون 

نه کف صابون بعد که قشنگ مالیدی با سر انگشتات قشنگ پوست سرت ماساژ بده آبکشی کن یه شامپو که دوست داری کمی بزن که موهات بوی خوب بگیره 

صابون هم من یزدی میزنم شما یه صابون غیریچ معطر بگیر 

سریتا بدون سولفاتش خوبه با سولفاتشم خوبه

درمالیت صورتی واسه موهای چرب سولفات داره اینم خوبه

شامپو آرگان بیتروی بدون سولفاته اینم خوبه 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

چه شامپوهای باکلاسیفقط منم شامپو تخم مرغی(داروگر) میزنم☹️🤣

شامپو تخم مرغی یه زمانی خوب بود ما قبلنا استفاده میکردیم ولی الان اون کیفیتو نداره

خانواده به جاش شامپو شبنم میزنن من میزنم موهام میشه مث چوب خشک😂

شامپو تخم مرغی یه زمانی خوب بود ما قبلنا استفاده میکردیم ولی الان اون کیفیتو ندارهخانواده به جاش شام ...

نمیدونم خداروشکر برا موهای من خیلی خوبه اصلا یه برقی میزنه موهام انقد سبک میشه 

ولی کلا موهام فره فقط به چشم خودم میاد این موارد🤣

🫀«🧠دُخت کُرد🙌