2777
2789

تا سه شب پیش خوابش خیلی خوب بود ساعتای ۹ یا ۹ و نیم رو پام میزاشتم بعد پنج دیقه میخابید بدون هیچ اعتراضی ولی الان سع شبه تا میزارم رو پام به حدی گریه میکنه ک غش میکنه اصلا بند نمیشه رو پا دیگه مث قبل نمیخابه به هیچ روشی تا یک اینا بزور دعوا و پا میشم میگردونمش تا میخابونمش نمیدونم چش شده خیلی اعصابم خورده خیلی انقد روزا منو اذیت میکنه همش نق میزنه  انقد نق نقو ک حد نداره حداقل شبا میخابوندمش یکم استراحت میکردم الان شبا هم بزور میخابونمش چیکار کنم بنظرتون چش شده دلم میخاد الان از خستگی گریه کنم😭😭😭😭

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شبا بزارینش توی ماشین و حرکت کنیدتو ماشین بهش شیر بدین و وقتی خوابش برد برگردین خونه

اخه شوهرم دیر میاد الان هنوز نیومده از سرکار 

صبحا تا چند میخوابه؟بعدازظهر میخوابه؟

تا هفت یا هشت بشه خیلی خابیده انگار، روزا هم مثل شبا بزور امروز یکساعت خابید

پس خوابش خیلی کمه،دندون نمی‌خواد در بیاره؟

چرا داره دندون درمیاره ولی تا الان پنج شیش تا دراورده ولی مث الان نبود سر ساعت میخابید و سرساعت بیدار میشد دندونشم درمیاورد ولی الان نمیدونم چش شده

بعضی از دندون ها سخت تر درمیاد

بسختی میخابه ولی وقتی میخابه دیگ اذیت نمیکنه فوقش برا شیر بیدار شه یعنی اینک نمیخاد بخابه بخاطر دندون؟