hdhgfgfhf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2623 عنوان حس میکنم دوستم خیلی خوشحاله از کات ما 162 بازدید | 16 پست دوستم همش میگفت اینطوریه سرش گرم کسی دیگس تا ما یه دعوا میکردیم من احمق بهش میگفتم مثلاً درد دل میکردم باهاش میگفت داره خیانت میکنه باورش نکن عشقم میومد منت کشی آشتی کنیم میگفت نکن تکرار میکنه آنقدر گفت و گفت تا کات کردم الان به شوخی گفتم میخام آشتی کنم گفت دیگ با من حرف نزن 😒 1404/03/05 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 4139 شاید حسوده شاید بفکرته احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
hdhgfgfhf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2623 شاید حسوده شاید بفکرته حس میکنم چون خودش هم کات کرده نمیخاد من تو رابطه باشم وقتی تو رابطه بودیم همش میگفت هه رفتی با عشقت منو فراموش کردی یا میگفت خوش میگذره میگفت دلت خوش نکن کلا ناامیدم میکرد
hdhgfgfhf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2623 شاید خودش دوسش دارع نمیدونم حس میکنم خیلی احمق بودم که به حرفای این با عشقم کات کردم الان پشیمونم ولی دیگ راهی هم نیست عشقم میگفت به حرفای این گوش نده حسوده میگفتم نهالان هر چی فک میکنم حرفاش میسنجم میبینم چقدر احمق بودم حرفاش بوی حسادت میده
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 73451 بستگی داره باید خودت دوستتو بشناسی مثلا من متوجه حسادت مردم میشدمیه دفعه یه مورد خوبی که تحصیلات بالا و پول زیاد داشت میخواست بهم نزدیک بشه دوستی ده سالم بهم خورد از حسادت دوستم ولی مثلا مورد بود به یه دوستم میگفتم از فلانی واست شوهر در نمیادا میگفت تو داری حسودی میکنی و پیش بینیمم درست بود
soooda عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1461 نمیدونم حس میکنم خیلی احمق بودم که به حرفای این با عشقم کات کردم الان پشیمونم ولی دیگ راهی هم نیست ... اشتباه بزرگی کردی
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 4139 حس میکنم چون خودش هم کات کرده نمیخاد من تو رابطه باشم وقتی تو رابطه بودیم همش میگفت هه رفتی با عشقت ... دوست منم ی آدم این مدلی بود اکسم ازم رابطه خواست قبول نکردم گفتم رفیقمو میارم هرچی اون بگهپیش خودم میگفت نه و فلان بعد جلو اکسم میگفت اره باید اینکارو کنی و ..رفیقا همه از دم بدن احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
missdentist عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6045 دوست منم دوست پسر داره بعد خیلی زشتههر پسر خوشگل که نزدیک من میشه اخم میکنه و اجازه نمیده با کسی باشم یا بهم میزنه 🌙✨️
hdhgfgfhf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2623 بستگی داره باید خودت دوستتو بشناسی مثلا من متوجه حسادت مردم میشدمیه دفعه یه مورد خوبی که تحصیلات بال ... نه این حسادت از چشاش معلومه یجوریه انگار میخاد مثل خودش باشم وقتی رابطه بودم همش تیکه میانداخت ک اره رفتی با اون من یادت رفت دیگ با من حرف نزنی ها این حرفا اون موقع من ساده بودم الان ک فک میکنم حسود بودچطور الان ک من کات کردم چیزی نمیگه
hdhgfgfhf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2623 اشتباه بزرگی کردی خیلیییییییییی لعنت بهش از عصر ازش بدم اومده
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 73451 نه این حسادت از چشاش معلومه یجوریه انگار میخاد مثل خودش باشم وقتی رابطه بودم همش تیکه میانداخت ک ار ... پس دوستت حسوده ادم خودش معمولا بهتر میتونه از نزدیک تشخیص بده حسادت ادمارو
hdhgfgfhf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2623 دوست منم ی آدم این مدلی بود اکسم ازم رابطه خواست قبول نکردم گفتم رفیقمو میارم هرچی اون بگهپیش خودم م ... خیلی احمق بودم الان فهمیدم ک دیره آنقدر منو پر کرد دعوا راه انداختم عشقم و بلاک کردم الان راهی ندارم دوستم سکوت کرده هر چی میگم چیکار کنم میگه نمیدونم فراموش کن
hdhgfgfhf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2623 دوست منم دوست پسر داره بعد خیلی زشتههر پسر خوشگل که نزدیک من میشه اخم میکنه و اجازه نمیده با کسی باش ... اینا دوست نیستن دشمننمن ک میخام با این قهر کنم من ساده چقدر احمق بودم به حرفای این لعنتی عشقمو از دست دادم 😞
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 4139 خیلی احمق بودم الان فهمیدم ک دیره آنقدر منو پر کرد دعوا راه انداختم عشقم و بلاک کردم الان راهی ندارم ... برگرد باهاش احمق بودن با ساده بودن فرق داره !