2777
2789
عنوان

روزئولا

2096 بازدید | 6 پست

پسر ۷ ماهه ام ۴ شب پیش تب خفیف داشت و فردا شبش شدیدتر، و خوشبختانه فوری قطع شد. پریروز برای چکاپ ماهانه بردمش دکتر و ماجرای تب رو هم گفتم، دکترش معاینه ش کرد و گفت هیچ مشکلی نداره خوشبختانه. تا امروز صبح که بیدار شدم دیدم تمام سرش و پیشونی و صورتش تا زیر چشمها پر از لکه های قرمز شده که بعد از نیم ساعت پررنگتر هم شدن. بردمش کلینیک، دکتر تشخیص روزئولا داد و هیدروکسی زین تجویز کرد. کسی تجربه داره تو این زمینه؟ بیماریش نگران کننده ست؟ چقدر زمان میبره تا لکه های قرمز از بین برن؟ 

دکتر حوصله نداشت جواب سوالامو بده 😒

برای همین اینجا طومار نوشتم! 😀

آها‌، و اینکه به نظرتون لازمه عصر پیش دکتر خودش هم ببرمش، یا به تشخیص دکتر کلینیک اعتماد کنم؟!

سلام پسر منم ۶ ماهه بود گرفت .اصلا نگران کننده نیست دون های قرمز بعد از دو روز از بین می ره .یه چیزی مثل ابله مرغونه ولی برای نوزادان شیرخوار  مهم اینه که تبش رو رد کرده

سلام پسر منم ۶ ماهه بود گرفت .اصلا نگران کننده نیست دون های قرمز بعد از دو روز از بین می ره .یه چیزی ...

ممنون از جوابت. پس نگران کننده نیست به نظرت ؟ نیازی نیست دوباره ببرمش دکتر؟ چون از صبح لکه ها گسترده تر و تیره تر میشن مدام!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر پیش دکتر خودش

رزوئلا خطرناکه یکی از دوستام بچش مبتلا شده بود نصفه شب تبش  خیییلی شدید شده بود و تشنج کرده بود

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
از تبش سه روز میگذره. ممکنه دوباره تب کنه؟

دقیق نمیدونم واللا دوستم خیلی با وحشت تعریف میکرد ولی جزییاتشو نپرسیدم

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
از تبش سه روز میگذره. ممکنه دوباره تب کنه؟

تب پسر منم خیلی وحشتناک بود منم فقط گریه میکردم حتی آزمایش هم بردم تبش خیییییییلی بد بود حالا که تب رو به سلامت رد کرده نگرانی نیست بنظر من دیگه دکتر نبر دوره ی بیماریش داره تموم میشه