2777
2789
عنوان

بشین خونه خاااانومی بکن😂😑

146 بازدید | 15 پست

یه تاپیکی بود دختره یه خواستگار داشت درامدش ۲۰۰ میلیون بود بعد ردش کرده بود چون هم ۱۰ سال اختلاف سنی داشتن هم میگف باید چادر بزنی و سرکار نری من همه جا همراهتم و تازه دختره میگف رفته بودن کافه اقاهه میگفته فلانی رومون زوم کرده یا میگفته رانندگی برای زن مناسب نیست و تا شوهر هس زن نباید رانندگی کنه(این تفکرات مرد سالارانه نیست چیه دقیقا)

بعد دختره عاشق درسخوندن و کار کردن بود 

۹۰ درصد خانوما اومده بودن میگفتن وای خاک تو سرت دیگه همچین فرصتی پیش نمیاد نمیدونم اگر گفته چادر بزن یعنی باغیرت و ادم حسابیه یا اگر گفته کار نکن فلان دلش میخواد بشینی تو خونه خانومی کنی بشین خونه واسش بچه بیار خاااااانومی کن بری سرکار پیر میشی بدبخت میشی زن باید بشینه تو خونش فلان تو نمیدونی چقد خوشبخت میشی با این مرد چجوری هم بری سرکار هم بچه داری کنی(شوهر کشکه؟ مگه بچه فقط برا زنه که شوهره هیچ غلطی نکنه و تو بچه داری کمک نکنه؟)

بعد تو نصف تاپیک های دیگه زن هایی رو میبینیم که چون درامدی ندارن نمیتونن طلاق بگیرن و بخاطر شرایط مالی مجبور به تحمل زندگیی میشن که هر لحظه دلشون میخواد بمیرن 

کار کردن یا نکردن یه خانم به خودش مربوطه و برای یکی کار مناسبه برای یکی نه 

چرا سعی دارید بگید زن نمیتونه شاغل باشه و اصن نباید شاغل باشه اگر شوهرش پولداره باید بشینه خانومی کنه و از این حرفا؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا این چیه از صبح گیر دادین بهش 

نه کار کردم تاج سره نه خونه موندن 

هرکی باتوجه به شرایط خودش تصمیم میگیره ‌‌‌‌و از هر دو طرفم میخوام فواید کار خودتونو بگید نه تحقیر دیدگاه طرف مقابلتونو 

مرسی اه

ببين پدر من يه حرفي ميزد كه بنظرم واقعا منطقي بود 

ميگفت زن نبايد كار كنه يا اگر كار ميكنه يه شغلي باشه كه ارزش داشته باشه 

الان كه خودم شاغلم ميفهمم چي ميگه

اين كه زن بره خودشو فرسوده كنه صبح تا غروب بخاطر چندرغاز واقعا از بين ميبره زن رو 

مگه اينكه يه شغل با وجه اجتماعي خوب يا درامد بالا باشه

بابا این چیه از صبح گیر دادین بهش نه کار کردم تاج سره نه خونه موندن هرکی باتوجه به شرایط خودش تصمیم ...

معلمی خوبه ؟

من یه دخترم که خیلی زنانگی دارم گاهی خسته بشم میگم نکنه دارم خودمو فرسوده میکنم و اشتباه میکنم 

ولی بعد میگم اشتباهه این بهترین ظغله فرسودگی نیست 

معلمی خوبه ؟من یه دخترم که خیلی زنانگی دارم گاهی خسته بشم میگم نکنه دارم خودمو فرسوده میکنم و اشتباه ...

معلمی خوبه 

زمانش کنترل شدس 

میتونی تو فرهنگ جامعه تاثیر بزاری اگر خوب کار کنی 

محیطش خطرناک و مسموم نیست 

اما برای متعادل نگه داشتن حس زنانکی و خستگی باید خیلی کارای دیکه بکنی از نظر درونی 

ببین من خودم شخصا حاضرک ۲۴ساعته کار کنم و حس فرسودگی ندارم اما اینکه بخوام بار مالی یه خانواده رو به دوش بکشم برام فرسودگی میاره

معلمی خوبه زمانش کنترل شدس میتونی تو فرهنگ جامعه تاثیر بزاری اگر خوب کار کنی محیطش خطرناک و مسموم نی ...

بله ممنون

نه بار مالی خانواده برای من نیست

من مجردم هزینه های خودم به دوشمه

قبول ندارم همون چندرغاز کلی جلوش میندازه

ببین عزیزم هرگلی خاری داره 

شما وقتی کار میکنی یه سری معایب و فواید داری 

وقتی خونه هم هستی همین وصعه 

باید بیینی نیاز و ارزش زندگیت چیه