2821
2789

من با یکی مشکل دارم آدم خوبی نیست خیلی ازش بدی دیدم میخواد خودشو شیرین کنه برام اینترنت میفرسته کدی چیزی هست بتونم کاری کنم برام نیاد؟

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره بفرس برا من

😂😂

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

یه مدت خطتو عوض کن

نمیتونم متاسفانه 

- در **ایرانسل**: کد `#700*665*` را بگیرید و گزینه **عدم دریافت هدیه** را فعال کنید.  

- در **همراه اول**: کد `*733*2*2#` را بگیرید تا دریافت هدیه اینترنت غیرفعال شود.  

- در **رایتل**: کد `*10*10#` را بگیرید و گزینه مربوطه را انتخاب کنید.

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿

- در **ایرانسل**: کد `#700*665*` را بگیرید و گزینه **عدم دریافت هدیه** را فعال کنید. - در **همرا ...

ممنون💕

خط تو پست کن برا من😂

😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز