2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پسرا باید خرج زن و بدن بنظرم خیلی کارای خونه بی ارزشه😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

چرا پسرا باید خرج زن و بدن بنظرم خیلی کارای خونه بی ارزشه😁

همین الان از تاپیکش اومدم بیرون 

خیلی بی منطق بود انصافا با این که پسرم واقعا من جای اون خجالت کشیدم

همین الان از تاپیکش اومدم بیرون خیلی بی منطق بود انصافا با این که پسرم واقعا من جای اون خجالت کشیدم

وای خدا چقدر بعضیا احمقن بلا نسبت شما

اخه چجوری غیرتش اجازه میده خرجش و زنش بده

همین الان از تاپیکش اومدم بیرون خیلی بی منطق بود انصافا با این که پسرم واقعا من جای اون خجالت کشیدم

وای خدا چقدر بعضیا احمقن بلا نسبت شما

اخه چجوری غیرتش اجازه میده خرجش و زنش بده

اگه دختری دوس داشته باشین چکار میکنین؟ 

وقتی ب دختری نگاه میکنین ینی خوشتون اومده؟

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

وای خدا چقدر بعضیا احمقن بلا نسبت شمااخه چجوری غیرتش اجازه میده خرجش و زنش بده

هر کاری هم میکنه دیگه انصافا این یدونه یه حالت قانون هست توی ایران و بجز یسری خانم های ارایشگر یا مجرد همه خانم ها خانه داری می کنند اقایون هم نون و خرج خانواده رو با کار کردن میده 

هر کاری هم میکنه دیگه انصافا این یدونه یه حالت قانون هست توی ایران و بجز یسری خانم های ارایشگر یا مج ...

مگه فقط ارایشگرا شاغلن؟! اینمه کارمند خانم کارگر خانم رو چطور فاکتور می‌گیرید 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

اگه دختری دوس داشته باشین چکار میکنین؟ وقتی ب دختری نگاه میکنین ینی خوشتون اومده؟

۶۰ درصد پسرا با مرور زمان خودشون تو دل اون دختر جا میکنن و اگه به چهره یه نفر حدود ۲۰ ثانیه نگاه کنه یعنی احساس خوبی از اون فرد ميگيره