2777
2789
عنوان

برام دعا کنید باردار شم سنم زیاده

280 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من دیر ازدواج کردم و پارسال بخاطر مشکل قلبی یه سقط داشتم و دوباره خواستم بدنم ریکاوری بشه بعد اقدام کنم. 37 سالمه و دوماهه پیشگیری قطع کردم خبری نشده. خواستم بگم دعام کنید. خیلی سختی کشیدم کاش خدا دیگه اقلا با این قضیه امتحانم نکنه. اگه حس میکنید خدا دوستون داره برام دعا کنید

خودمو باختم زیاد توان انتظار ندارم تو این سن. 

راستی سرزنشم نکنید ک چرا الان. چرا انقد دیر...

برا من همه چی همیشه دور و دیر بوده ولی این قضیه تنها دلخوشیمه. امید به بچه داشتن تنها چیزیه ک منو ب زندگی وصل میکنه. هرچند زیادم دلمو صابون نمیزنم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که میشه ولی اگه نشد برو از بهزیستی یه فرشته بیار سنش هم از چهار پنج سال بیشتر باشه که انقد فاصله سنیتون نشه

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

مستاجر ما ۴۲ سالشه 

خداشاهده دخترش ۳۰ روز پیش دنیااومد 

بچه اولش هم هست 

اصلا ناامید نباش

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

عزیزم فقط با دوماه انتظار اینقدر ناامید شدی؟؟؟

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

من چهل سالم هست وباردارم مگه سی وهفت پیره؟تازه ناخواسته باردارم الانم ۱۳ هفته م خدا میده کرم خدا زیاده امیدوارباش دختر اول راهی ایقده جیغ ویغ بچه بشنوی ایقده عن بشوری که بگی وای دیگه نه😅

نظرشمام محترمه