2777
2789
عنوان

رفتارنوجوانامون😢

755 بازدید | 45 پست

کوچمون چندتاپسرنوجوون که به سن بلوغ رسیدن هرشب تادیروقت بایه دخترکه اونم شونزده سالشه وبه سن بلوغ رسیده فوتبال ووسطی واینجوربازیامیکنن 

دختربنده ی خداهم لباسش نامناسبه ورفتارپسرانشون میده چقدرنگاهشون بهش بدهست 

چکارمیشه براشون کرد ؟ازسروصداشون اذیت میشیم ولی میگم خب دارن بازی میکنن

نظرشماروبه عنوان یه دلسوزآینده ی بچه هامون میپرسم 

باتوجه به فضای مسموم مجازی که تمامی روابط زناشویی به بدترین شکل ممکن آموزش داده 

چکاری ازدستمون برمیاد برابچه هایی که خانواده هاشون ولشون کردن وتربیتشون روبه عهده ی جامعه گذاشتن😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه ولی ولشون کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سلام دوست عزیز

همسرمنم چندین بارخیانت کرده الان دیگه اینکارونمیکنه منم دوتابچه دارم شرایط طلاق روندارم این شک وبی اعتمادی ازوجودم بیرون نمیره خیلی مستاصل شدم ظاهراخوبم ولی هرروزیکی تودلم گریه میکنه وهمش استرس دارم دوباره خیانت ببینم وخاطرات تلخ گذشته ازسرم بیرون نمیره وکلی مشاورم رفتم خوب نشده حالم  شماراه حلی داری؟

عزیزدلم زندگی نوددرصدمردم جامعه الان اینجورشده

ادماتنوع طلبن ولی بعدیه مدت میفهمن ک نه خبری نیس دست میکشن از کارشون فقط به خودت و بچه هات اهمیت بده به زندکی ک با خون دل ساختی و مراقبتت و بیشترکن

عزیزدلم زندگی نوددرصدمردم جامعه الان اینجورشدهادماتنوع طلبن ولی بعدیه مدت میفهمن ک نه خبری نیس دست م ...

ممنونم ازجوابتون 

الان ازاسترس تپش قلب گرفتم 

متاسفانه برای بعضی زناهرزگی ورابطه بامتاهل هاشده منبع درآمد همش تن وبدن مامیلرزه دوباره زندگیم گرفتاریه شیطان دیگه بشه 

کاش راهی بودهمسرم تغییرمیکرد

ببین همسرت ب چ چیزایی علاقه داره خونه و خودت و مژابق نظر اون بکن محبتای ظاهری و لفطیتو بیشتر کن

لباسای خاب و خونتو تنوع بده

انشالاکه همسرت فهمیده زنا بی صفتن رهاکرده دیگه