2777
2789
عنوان

پسر 11 سالم انرژی زا میخوره

494 بازدید | 48 پست

واقعا چیکار کنم بنظرتون 

یه هفته هست افتاده تو دهنش 

هر سری میریم مغازه انرژی زا میخره گیررر میده برام بگیر 

هر چی بهش توضیخ میدم برات مضرره برای بچه ها فوق العاده ضرر داره میگه نه خوشمزس

تازه می‌گفت برای خارجی بگیر بزور براش نگرفتم مارک ایرانی گرفتم خارجی هاش  کافئنشون خیلی زیاده

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مشروب ک نیس چتونه بزار بخوره😐

اخه ضرر داره عزیزم برای اون میگم تپش قلب میاره 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
باید جلوش وایسی هرچقدر هم سر و صدا کرد نخری

تو فروشگاه گیرررر میده یدونه بخر

هر چی میگم نه انقدر میگه بخر بخر یدونس  توروخدا 

راستش من هروز میخورم‌. فعلا چیزیم نشد

اصلا چیزی نمیشه بعد ها تاثیرشو میزازه مراقب خودت باش دخترم❤️❤️

نذار بخوره خب

محکم جلوش وایسا. ضررش از قهوه هم بیشتره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

کبدش داغون میشه پسر داییم دنبال درمان انقدر داغون شده

این هفته هر روز یدونه خرید 

واقعا به همین جاش فکر میکنم