2777
2789
عنوان

چقدر با تلافی موافقین

40 بازدید | 8 پست

مدیر مهد پسرم خیلی اذیتم کرده و سو استفاده کرده 

هر بارم میگف مگه چیکار میتونی بکنی 

پسرمم اذیت میکرد یبارم دیدم چوب دستشه بچمو‌تهدید می‌کنه انقد باهاش درگیر شدم کلافه شدم آخر بچمو نفرستادم 

حالا دمش زیر دست منه

می‌خوام منم بگم مگه چیکار میتونی بکنی خیلی خارم کرده این مدت

راستی دزدی هم میکردن از بچه ها من خیلی دیر فهمیدم راستی وسایل مهد پسرمم پس ندادن گفتن ما نمی‌دیم 

حالا از پسرم چند تا عکس گرفتن می‌خوام نرم دنبال عکسا بیرون ازش همون عکسو بگیرم 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یادم نمیره چقد امسال حرصم دادن متاسفانه ی بیشعور تعریف مهد رو کرد منم باورم شد 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بخدا پسرم خیلی آروم و مظلوم بود فقط چون از کیف پسرم وسایل کم میشد اخطار میدادم با بچم لج کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرامش خودت از بین می‌ره و اگه به کسی آسیب جسمی یا روحی یا آبرو بزنی و بالاخره پیدات کنن مجازاتش سنگینه

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

تلافی و انتقام در واقع همون موندن توی اون ازار هست نه خنک شدن دل 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

آرامش خودت از بین می‌ره و اگه به کسی آسیب جسمی یا روحی یا آبرو بزنی و بالاخره پیدات کنن مجازاتش سنگی ...

پیدا کردن لازم نیس حتی روبروش وایمیستم میگم هر کاری از دستت برمیاد انجام بده