2777
2789

نمی‌دونم چی بگم واقعا زندگی و زنده بودنم برام زیاد مهم نیست که اینطوری راحت راجبش حرف میزنم. فقط به خاطر ابرو و علاقه به خانواده شاید نخوام بمیرم. اما الان وضعیتم داغونه کنکور رو داغون دادم گفتم نهایی جبران میکنم نهایی از اون بدتر شد وضعیتم اینطوریه که بعد هر امتحان فقط میترسم نمره پاس قبولی نگیرم. خانوادم توقع فضایی دارن اصلا متوجه سختی نهایی نمیشن بابام میگه نوزده بیست باید بشی دانشگاه دولتی تهران فلان. بچه های همسن فامیلم همه شدیدا درسخونن مطمئنم پزشکی و مهندسی قبول میشن سرکوفت میمونه برام اصلا زندگیم جهنم شده میگم منکه آیندم تباه شد بزار بمیرم؟

نه بابا نهایت دو هفته غر میزنن بعد تموم میشه...شاید استعداد تو توی درس خوندن نیست تو کارای هنری یا ورزشی استعداد داری حون خودتو بگیری به خاطر چهارتا نمره الکی؟

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 

پاشو خودتو جمع کن

یه مدت سایت نیا 

تمام ارنرژیتو بذار برا درس

فکر وخیال نکن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تلاش کن و روش مطالعه تو عوض کن حالا ک خانواده ت توقع فضایی دارن باید بفرستنت کلاس تقویتی 

وقت زیاده

انشالله سال بعد 

مگه چند سالته

من آدم میشناسم ۳۰ سالش بوده تازه استارت زده اونم با ۲ تا بچه 

نه باو... میری یه دانشگاه پیام نوری چیزی بعدش میای یه جا مشغول به کار میشی..سخت گرفتیا

اصلا متوجه نمیشن مخصوصا بابام. خیلی سختگیره از الان موندم موقع اعلام نتایج چه خاکی بریزم تو سرم. همش میگه من نمی‌فهمم میگی خراب کردم این همه بچه ۱۹ میشن کی ان پس 

این چه حرفیه دختر؟؟؟؟به اونایی فکر کن که نهم ترک تحصیل کردن تو مغزت تا اینجاهم کشیدا خودش ینی خیلی ق ...

به خدا فقط از مقایسه حس گناه دادن خانواده خسته شدم وگرنه هیچی برای خودم مهم نیست. 

وا پاشو خودتو جمع کنیه مدت سایت نیا تمام ارنرژیتو بذار برا درسفکر وخیال نکن

اصلا سایت نمیام راستش. فقط وقتایی که به ته خط برسم میام یه تاپیک میزنم میرم. مشکلم اینه درس میخونمم گند میزنم فایده نداره انگار 

دوست من کنکوریه با رشته تجربی ادبیات ۱۵ دینی ۱۷ سلامت ۱۵ فیزیک ۱۲ گرفته با کی درس خوندن و‌ جون کندن ...

می‌تونه امیدوار باشه قطعا چون وضعیت نمره ها بده. الان میگن تصحیح ورقه دینی و ادبیات شروع شده از۱۰ تا نمره۸ تاش تجدید شدن