2777
2789
عنوان

گول فضای مجازی رو نخور❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 97 پست
اگه راه داشته باشه میاد میگه اون طرف عکس منو از سایت برداشته گذاشته پیجش🦕چند بار بعضیا میومدن از ای ...

اون عکس مال چند روز پیشه

و این خانوم الان کربلا

صاحب عکس اصلی الان مدینه‌س

معجزه کن صبر مرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی چه واجب عکس بذارن اونم عکس فیکمگه کاربرا گفتن عکس بذار؟

اینقدر بد بین نباشین 

چرا اینجا همه کار آگاه شدند؟

امام زاده که نرفته رفته کربلا

اونجا تو این جمعیت که نمیشه چنین عکسی گرفت خواسته یه عکس هنری خوب بزاره

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

حوصله جنگ و دعوا ندارمفقط گفتم دوستان گول مجازی رو نخورن

من که هیچ وقت این فضا رو جدی نگرفتم 😏😏

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من به هیچکس فحش نمیدم ولی زنیکه پست فطرت شاید کلی آدم با دل شکسته منتظر بودن براشون دعا کنه من دیدمش گفتم اجرش با امام حسین باشه توف به ذات بعضی ها

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید