2777
2789
عنوان

گول فضای مجازی رو نخور❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 97 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس معلومه دروغ میگی

نه 

توی قسمت سرچ بزنید کربلا 

۲۴ ساعت گذشته

تاپیک اون استارتر و عکساش رو‌ میبینید

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

اشکال نداره 

دِین هر آدمی که کامنت گذاشته گردنشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یه کاربر عکس فیک گذاشته بود از سفره غذا دیگه زدم دیدم تو گوگل هست گفتم اینکه عکس فیکه نفرین کرد و اینا همون اوایل که اومده بودم سایت دیگه برای همین هیچ وقت عکس‌های فیکو نگفتم بهشون که فیک هستش دیگه گفتم باشه راحت باشد

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

معلومه دنبال پر بازدیدی بودی وگرنه اگه راست میگفتی حتما طرف تگ میکردی

ادمی که دنبال بازدید باشه 

تا حالا تاپیک پربازدیدی زیاد زده نه مثل من قفل کنه

معجزه کن صبر مرا 
من چقد گریه ام گرفته بود 🥲

نه بابا 

اخی ایشالا حاجت روا بشی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

معلومه دنبال پر بازدیدی بودی وگرنه اگه راست میگفتی حتما طرف تگ میکردی

تگش کنه هم دعوا میشه هم تعلیق میشه

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤