2777
2789

برنامه رو ندیدم 

ولی خیلیییی کنجکاوم خیلییی زیاد 

بر چه اساس حذف کردن 

شنیدم فرشاد حذف شد 

خب بر چه اساس حذف میکردن ؟ 

دیگه کی حذف شد 

عشق ابدی نه و ثانیه ای همون بهتر 

خیلی مزخرف بود

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین سینگل ها چند نفر انتخاب شدن بعدش گفتن دخترا حذف نمیشن موندن فقط سه تا پسر سیاوش فرشاد علی صابخانخ گفت از علی حفاظت می‌کنم یعنی حذف نشه بعد بین سیاوش و فرشاد رای گیری شد بعد در آخر کل رای ها برابر شد که در این صورت باز گفتن صاحبخانه که میشه امیر بگه کدوم حذف بشه (کاش درساتم اینجوری میخوندی)

یعنی بر اساس رای ؟ فقط یک نفر حذف شد ؟؟ نگفتن چرا به فرشاد رای دادن ؟

من کلا فقط قسمت اخرش رو دیدم نفهمیدم معیار هاشون چیه

اما چون از یه دختره ای ب اسم نگار جدا شده بود و کاپل نبود

و کلا اونایی ک کاپل نبودن باید حذف میشدن

که یه دختره ای به اسم ماهرخ، چون صاحب خونه بود تونست کاری کنه علی و زهرا حذف نشن

موندن نگار، ترانه فکر کنم؟ سیاوش و فرشاد

که پرستو صالحی گفت دخترا حذف نمیشن بهشون لطف کرد

و با رای گیری از بین سیاوش و فرشاد،فرشاد حذف شد 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اول گفتن سینگلا بعدش گفتن صابخونه ودستیارش از یه دختر و پسر حمایت کنن تا حذف نشن اونام زهرا وعلی رو انتخاب کردن بعدش کارگردان گفت دخترا حذف نمیشن نگار و ترانه نشستن فقط موند فرشاد و سیاوش که هردو رایاشون هم اندازه شده و بعد امیر حسین به عنوان صاب خونه فرشاد حذف کرد وانگار همه ناراحت بود گریه کردن منم گریهم گرفت😒😭