2777
2789

پاک شمرده شده ؟

هیچ حرفی از خیانت نیست 

آخه زلیخا شوهر. داشت 🫤 ولی عاشق شد و به عشقش هم رسید 

این مگ خیانت نیست 

پس چرا تا یه فرد متاهل عاشق میشه همه میگن خیانت کار و اگ جدا بشه و با طرق ازوداح کنه همه بهش به چشم بد نگا میکنن ولی به زلیخا به چشم بد کسی نگا نمیکنه 😂

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع نیت خیانتش رسوا شد

بعد توبه اش و فوت همسرش برگشت سمت خدا و جزو پاکان قرار گرفت

تو فیلمشم مشخص بود دیگ😑

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

خب تو سریال نشون داد دیگه چطور شد نشد

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

موقعی بهش رسید ک پوتیفار همسرش مرده بود

و زلیخا پاک نبود، اتفاقا نماد وسوسه گری شیطان حساب میشده چون میخواسته با رابطه ناسالم یوسف رو از راه به در کنه ک یوسف قبول نمیکنه و فرار میکنه

بعد ک ب خفت و خواری میفته زلیخا

توبه میکنه و ادم پاکی میشه، چون حتی بت پرستم بوده

گناهاش بخشیده میشن و یکتاپرست میشه 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!