2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام جدا شم اولش شوهرم مخالف بود الان ک دیگه راضی شده دلهره گرفتم

طبیعیه

توصیه من به کسایی که قصد طلاق دارن حالا جدای از مشاوره

اینه که یه مدت حدود چند ماه جدا از هم زندگی کنن تا شرایط رو تا حدودی لمس کنن .مثل شرایط طلاق ولی رسمی ثبت نکنن

البته نظر کارشناسی نیست.اعتقاد خودمه

تو یکی از کشورا یه قانون دارن که میگه باید با لباس عروس و داماد برن برای طلاق.این کار باعث شد که ۸۰ درصد کسایی که می‌خوام طلاق بگیرن برگردن به زندگیشون و از اول با هم دیگه زندگی نو رو شروع کنن

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

تو یکی از کشورا یه قانون دارن که میگه باید با لباس عروس و داماد برن برای طلاق.این کار باعث شد که ۸۰ ...

والامنواگه طلابارون ولباس بارونم میکردلحظه ای برنمیگشتم پشت سرمم نگاکنم.سوختم هنوزم دارم میسوزم

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

والامنواگه طلابارون ولباس بارونم میکردلحظه ای برنمیگشتم پشت سرمم نگاکنم.سوختم هنوزم دارم میسوزم

هر دو قطب آهنربا خوبن و لازمن.اما جفتشون با هم نمیتونن کنار بیان.ربط زیادی به خوب و بد بودن مداره بعضی وقتا دو نفر با هم جور نمیشن

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

میشه دلیلش رو هم بگی؟خیانت میکرد؟🥲

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
میشه دلیلش رو هم بگی؟خیانت میکرد؟🥲

باورکن صحبت کردن ازش هم حالم بدمیکنه اون دوستمون خوب گفت گاهی بعضی آدمهاهرگزباهم سازکارنمیشن

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک