2777
2789

پیاز داغ بگیر بعدش گوشت بریز 

سیبزمینی هم من همیشه جدا سرخ میکنم قاطی مواد نمیکنم نرم میشه خوشم نمیاد لا به لای ماکارونی همراه موادش میریزم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی رو سرخ کن دربیار از تو روغن بعد تو همون روغن گوشتو بریز سرخ کن تا رنگش عوض بشه بعد پیازو اضافه کن یکم با هم سرخ شدن سیب زمینی و رب اضافه کن و ادویه ونمک

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

والله اولین باره میشنوم اول گوشت بعد پیاز همیشه اول باید پیازتفت داده بشه

من گوشتو زیاد سرخ میکنم پیاز اینجوری بدم میاد زیاد سرخ بشه زیاد طعم پیاز داغ میده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

من اینجوری درست  میکنم دوتا پیاز خلال میکنم دو حبه سیر رند میکنم و نصف فلفل دلمه ای بعد گوشت چرخ کرده سرخ میکنم و بهش گوجه رنده شده اضافه میکنم آبش که کشیده شد بهش رب و ادویه اضافه میکنم یه کم از آب ماکارونی  ام بهش اضافه میکنم غلیظ که شده خاموش میکنم