2777
2789
عنوان

کک پرنده

46 بازدید | 5 پست

اومدم ثواب کنم کباب شدم😭😭یا کریم تو تراسمون لونه کرده بود و دوتا تخم گذاشت بعد بچه شدن رفتم تراس شستم باز اومدن دوتا تخم گذاشتن اینبارم گفتم گناه دارن بذارم از تخم در بیان تراس بعد بشورم اما این سری مثل قبل نبود خیلی کثیف کردن بعدم دیدم تو اتاق منتهی به کک هست فهمیدم خونم کک برداشته خیلی ریز بودن.تمام ملحفه رو شستم تراس شستم جارو زدم .تو رو خدا بگید چکار کنم دوتا بچه کوچیک دارم خیلی ناراحتم چه اشتباهی کردم راهشون دادم😭

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اومدن به دنیا لونه رو بنداز دور

انداختم بدنیا اومده بود .ترسوندم فرار کرد پرواز کرد رفت

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدن به دنیا لونه رو بنداز دور

مشکلم کک خیلی میترسم عوارضی چیزی داشته باشن

مشکلم کک خیلی میترسم عوارضی چیزی داشته باشن

به دکتر پرنده ها زنگ بزن سوال کن ازشون

میتونی رخت خواب هارو بندازی جلوی نورمستقیم افتاب

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد

به دکتر پرنده ها زنگ بزن سوال کن ازشونمیتونی رخت خواب هارو بندازی جلوی نورمستقیم افتاب

خونمون شمالی آفتاب ندارها تراس🥲