2777
2789
عنوان

کمکککک ضدآفتاب در بارداری

57 بازدید | 8 پست

استرس گرفتم نمیدونستم ضدافتاب تو بارداری ضررداره تا الان ک ۱۲ هفتم استفاده میکردم اونم ضد آفتاب spf۹۰ 

ترخدا کسی بوده استفاده میکرده چیزی نشده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ضدآفتاب ضرر نداره

در واقع اصل قضیه اینه که در دوران بارداری به جای ضدآفتاب های شیمیایی که از طریق خون جذب میشن باید ضدآفتاب های فیزیکی رو جایگزین کنید.

وگرنه مگه میشه 9 ماه بارداری ضدآفتاب نزد خب پوست داغون میشه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
خب من تا الان استفاده کردم ۱۲ هفتمه ب خاطر همین نگرانم

اشکالی نداره

از این به بعد یه ضدآفتاب فیزیکی رو جایگزین کن

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
خب من تا الان استفاده کردم ۱۲ هفتمه ب خاطر همین نگرانم

سلام عزیزم روزتون بخیر.عزیزم راجع به ضد آفتاب از دکترتون پرسیدین؟من هم نمیدونستم ضدآفتاب شیمیایی نباید بزنم و استفاده کردم.خیلی میترسم الان