2777
2789
عنوان

کیا بلدن خوب کیک بپزن

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 26 پست
چشم

قربون چشمات

۱ـ تخم مرغ ذو باید بذاری بیرون تا با دمای محیط هم دما بشه

۲ـ تخم مرغ رو به همراه شکر با دور تند همزن اینقدر میزنی ک حالت کش دار بشه میتونی

×نکته:توی کیک وانیلی از اسانس میوه توی همین مرحله میتونی استفاده کنی

۳ـ آرد رو ۳ بار الک میکنی ک هوا گیری بشه

۴ـ وقتی تخم مرغ و شکر به حالت کش دار یا همون بستنی اب شده در اومد آرد رو کم کم اضافه میکنی و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن در یک جهت هم میزنی 

تاکید میکنم تو این مرحله با دور کند و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ارد رو زیاد هم بزنی پف کیکت میخوابه

بعد کف همون قالب ۱۵ سانتی رو کاغذ روغنی پهن میکنی نیاز هم نیست دیواره های قالب رو چرب کنی

بعد به اندازه دو سوم ارتفاع قالب رو از مواد پر میکنی 

دو سه بار قالب رو به کف زمین میکوبی تا حباب های کیک خوب گرفته بشه

برای پختن کیک هم میتوی توی یک قابلمه از این کپسول های کیک یزدی یا هرچیزی ک یکم ارتفاع به قالبت بده بذاری

برای اینکه کف قالب از کف دیگ فاصله داشته باشه و روی حرارت مستقیم نباشه

روی اجاق گاز جتما شعله پخش کن بذار بعد قابلمه رو روی شعله پخش کن بذار

برای قالب ۱۵ سانتی حرارت شعله یکم بیشتر از دم کردن برنج 

حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میپزه

حواست باشه عزیزم ۲۰ دقیقه اول اصلا در قابلمه رو باز نکن ک پف کیک میخوابه

یه نکته یادم رفت

قسمت براق کاغذ روغنی رو سمت کف دیگ و قسمت کدر تر رو سمت کیک قرار بده

وقتی از ۳۵ دقیقه گذشت میتونی با خلال دندون ترجیحا سیخ های چوبی رو توی کیک فرو کنی اگه مواد به سیخ نچسبید یعنی کیک پخته شده

همون لحظه کیک رو در بیار توی پلاستیک بکن بذار خنک بشه

من اینجوری کیک تولد میپزم:

سفیده تخم مرغ و زرده رو جدا میکنم 

سفیده رو اونقدر هم میزنم تا پف کنه و از کاسه نریزه

زرده رو با شکر و وانیل و شیر و روغن و آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین قاطی میکنم و بعد یکم یکم سفیده رو بهش اضافه میکنم 

مواد رو دو نصف میکنم به یکی یه قاشق آرد به دیگری یه قاشق پودر کاکائو میزنم

هردو تو قالب های هم اندازه و جداگانه می‌زارم توی فر از قبل گرم شده 

بعد اینکه درست شد و سرد شد لایه لایه برش میدم و لایه اول وانیلی می‌زارم و یه قاشق شیر رو روش پخش میکنم  و خامه ای که از قنادی گرفتم و فرم دادم و روش میکشم بعد موز و گردو می‌زارم لایه بعد کاکائو و باز همین روند تا تموم بشه بعد هم دورشو خامه کشی میکنم و تزئئن میکنم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)