2777
2789

منی که شب اصلا نمیتونم بخوابم فقد ساعت ۱ظهر خوابم میاد

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاکسازی بدن تو شب و در خواب انجام میشع

سعی کن ساعت خوابت رو درست کنی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
منم ا ظهر میخوابم تا ۵

نمیدونم چم شده انگاری ساعت خوابمون با امریکا تنظیم شده امریکا روز شبه شب روزه 😂😂

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خخخخ ها تو چند ساعت روزا میخوابی مثل من کم یا بیشتر

اینجوری بخوام بخوابم نمیزارن ولی خوابم میاد سردرد میگیرم ولی وقتی بخوابم ۲تا۸یا۹شب

ملاتونین بهتره یا شربت دیفن هیدرامین

میخوای اول ملاتونین امتحان کن،مکمل خواب هست ولی متاسفانه روی همه تاثیر یکسان نداره

ولی برای شروع خوبه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....