2777
2789

کارمونم ب دادگاه رسیده دوسال ونیم ازعمروگرفت واقعا حالم خوب نیس هرکاری میکنم اروم بشم نمیتونم ازدواج دومم باکلی قول قسم و وعده وعید اومد باورم نمیشه اینطوری شد اخه چرانمیتونید پایبند باشید ب زندگی مشترک زن میگیرید بخدایسریا بهانشون دخترا اهن پرستن دخترا پرتوقعن دخترا فلانن من صدمو براش گداشتم صففرقبولش کردم بازم صفر باچ رویی خیانت میکنید خدایافقط بخاطراینکه ی ظاهری دارید میگید هرکسی قبولمون میکنه بی مسئولیت رفیق باز اعتیادب مواد خیانت دهن بین اخه موندم ب چیش افتخارمیکرد من ساده دوسال موندم گفتم بخودش میاد هوا برش داشت خبری حیف عمرن وزندگیم ن میتونم اونوببخشم ن خودمو ک بهش اعتماد کردم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

واقعا خواب ازچشمم رفته حال روحیمم داعون 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم برات همدردیم💔

خدانکنه عزیزم باهیچی اروم نمیشم 

میدونم خیانت سخته نامردی کرده باهات حق داری دلت پر باشه🥺

دوسال ونیم عقدیم اخرگندزد باهیچی اروم نمیشم

نه یه ماه و چهار روزه زایمان کردم

بسلامتی عزیزم 🌻انشاالله سلامت باشه ومبارک باشه، 😢منم عاشق بچم.. 

حق داریو آروووووووم باشدنیا به اخر نرسیده

نمیشه اروم بود عزیزم کل زندگیم فلج شده میام ی دره بخودم برسم یادم میوفته چی شده