2777
2789
عنوان

به کوکوسبزی چقدر زمان میدید ک کامل سرخ بشه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 20 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سبزی رو بزار تو قابلمه رو شعله کم تا آبش کشیده شه و بزار گوشه که خنک شه بعد سیب زمینی نگینی سرخ کن و بریز تو سبزی ها 

ی پیاز تفت بده و ادویه شامل نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه گوشت بزن و اندازه ی قاشق چرخ کرده اضافه کن حسابی که سرخ شد گردو خرد شده بریر و تفت بده و بریز قاطی سبزی ها 

همه مواد رو با هم مخلوط کن و بزار خنک بشه 

تخم مرغ رو با زردچوبه هم بزن و بریز رو مواد ، حسابی هم بزن و سریع بریز تو تابه و درب تابه رو ببند سرخ که شد برش بزن و ی تیکه ازش بردار تا جا برای برگردوندن بقیه تکه ها داشته باشی 

بقیه تکه ها که دوطرفه سرخ شد تکه آخر رو بزار سرخ شه 

داخل تابه دوطرفه هاا بریز با روغن نسبتاا داغ درشو هم ببند تا یکطرفش سرخ شد وبسته شد تابه رو برگردون من اینجوری درست میکنم البته یه ق ارد بزن تخم مرغ بیشتر بزن خوب هم بزن که تخم مرغا کامل باز بشه من مشکلی تو پختن کوکوسبزی ندارم