2777
2789
عنوان

امروز ظهر مثل یه هیولا شدم

205 بازدید | 35 پست

موقع غذا خوردن پسرم تف کرد تو دیس پلو...منم بشدت عصبی شدم گوششو گرفتم ولی نپیچوندم گذاشتمش رو صندلی تکون نخوره تا تنبیه بشه ... کار هرروزش شده تف انداختن هرچی بهش میگم از سرش نمی افته حتی خونه خواهرمم تف انداخت تو سفره شون انگار ن انگار همسرم واکنشی نشون بده‌ فقط بلده بگه بچه س...انگار ن انگار ی کم نصیحتش کنه...

الانم پسرمو خوابوندم همش بهم میگه دوست ندارم😢چیکار کنم من؟؟

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کمبود توجه داره از یه مشاور کودک کمک بگیر

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اشکال نداره تربیت بچه مهمتره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بهش واکنش نشون نده چند بار که این کار رو کرد

حالا اینور اونور عب نداره ولی ت غذا🚶

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بهش واکنش نشون نده چند بار که این کار رو کرد

کارش از چندبار گذشته....عادت شده براش... من از این رفتارش بشدت متنفرم .... امروز داد زدم و با خشونت تمام نشوندمش رو صندلی....واقعا نمیکشم تف کنه .... همش تقصیر همسرمه چون باهاش بازی میکنه مدام پسرم بهش تف میکنه اینم بهش میخنده و هیچی نمیگه...

منم بشدت حساس شدم رو تف کردنش...حالم بد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا اینور اونور عب نداره ولی ت غذا🚶

خب میدونی چند بار اینکار رو کرده همه بهش واکنش نشون دادن از لجبازی هی تکرار میکنه اگه ی بار این کار رو کرد دید واسه کسی مهم نیست دفعات بعد تکرار نمیکنه

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

دقیقا پسر منم همین کارومیکنه واقعا نمیدونم چیکار کنم الان از خونه مامانم برگشتم با خواهرم دعوام شد س ...

تابحالا باهاش صحبت کردی؟یبار با ارامش باهاش حرف بزن بگو دلیل کارت چیه چیکا کنم که ترکش کنی  چیزی احتیاج داری

خب میدونی چند بار اینکار رو کرده همه بهش واکنش نشون دادن از لجبازی هی تکرار میکنه اگه ی بار این کار ...

اره اینم هس

کارش از چندبار گذشته....عادت شده براش... من از این رفتارش بشدت متنفرم .... امروز داد زدم و با خشونت ...

خب به همسرتون بگین که این کار رو نکنه 

درسته بچه هست ولی مهمونی و جایی که میرین بقیه هم بدشون میاد 

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

دقیقا پسر منم همین کارومیکنه واقعا نمیدونم چیکار کنم الان از خونه مامانم برگشتم با خواهرم دعوام شد س ...

😢😢😢😢

من عصبی شدم رو این رفتارش...

وقتی با خودمه خیلی بچه آروم و خوبیه...حرف گوش کنه... همه چیزیش مرتبه امان از لحظه ای ک باباش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40