2777
2789

شوهر من بگه صدا تلویزییون رو کم کن باید بکنم ولیرمن بگم اون نمیکنه بخوایم بریم جایی حرف حرف اونه شمام اینطوری هستبن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور افراد نسبت به مدل حرف خیلییی حساس هستن

همشونم یه مدل قلق دارن 

بهش نگو کمش کن

بگو عشقمم میشه لطفا صدارو یکم اروم تر کنی دارم فلان کارو میکنم مرسی قشنگم

مطمین باش دیگه لجبازی نمیکنه یه بار امتحان کن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

شوهر منم یه همچین چیزی درونش هست ولی قلقش دستمه

مثلا چیکار میکنی به ما هم یاد بده

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

آره خواهر همینه همین شوهرم که برام اعصاب نزاشته تازه بچم دنیا. اومده تحمل نداره ازش ی کمک کوچیک خواستم همه چیزو شکست قهر کرد شبم نیومده خونه نمیدونم کجاست☹️😥

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

مرسی عزیزم اینطوری ازمایش میکنم ببینم جواب میده یا نه

قربونت

با لحن محبت امیز بگو و صدای اروم و لبخند 

باور کن جواب میده مخصوصا برای کارای کوچیک مثل کم کردن صدا 

اگه امتحان کردی جواب داد تگم کن😂🤭

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید