2777
2789
عنوان

نکات مهم زیبایی و اراستگی🫴🏻🤍🪞

1962 بازدید | 143 پست

«روش درست روغن زدن به مو»ꢏ .•🍧🐻

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─

•|؛🥂| 𝄢 مو خشک یا نمدار باشه

•|؛✨| 𝄢 دو قسمت کن تا راحت تر بزنی

•|؛✨| 𝄢 چند قطره بریز کف دستت

•|؛🥂| 𝄢 برای پوست سر خشک از ریشه بزن

•|؛✨| 𝄢 برای پوست سر چرب فقط ساقه

•|؛🥂| 𝄢 ملایم ماساژ بده ۳-۵ دقیقه

•|؛✨| 𝄢 بذار ۱ تا ۳ ساعت بمونه

•|؛🥂| 𝄢 با شامپوی ملایم بشور نرم کننده یادت نره

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─

«٢ ماسك خنك كننده خونگى براى مقابله با گرماى تابستون»ఌ•.☀️🔥

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─

•|؛🍦|𓄹ماسك خيار و ماست↜خيار آبرسان و خنك كننده است در حاليكه ماست لايه بردار و روشن كننده ست نصف يك خيار رو با ٢ قاشق ماست مخلوط كنيد بعد از ١٥ دقيقه آبكشى كنيد

•|؛🍭|𓄹ماسك آلوورا و نعنا↜آلوورا آفتاب سوختگى رو تسكين ميده و نعناپوست رو شاداب ميكنه ٢ قاشق ژل آلووراى تازه رو با برگ هاى نعنا خرد شده مخلوط كنيد بعد از ١٥ دقيقه آبكشى كنيد

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

«چرا موهامون وز میشه؟»𓆸.•♥️🍰

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─

•|؛🦊| ✤ وقتی موها خشک باشن کوتیکول (لایه بیرونی مو) باز میشه تا رطوبت هوا رو جذب کنه

•|؛🫧| ✤ اما چون رطوبت به طور نامنظم جذب میشه، رشته های مو از هم باز میشن و جهت های مختلفی میگیرن برای همین باعث میشن موهای ما وز نشون داده بشه

•|؛🦊| ✤ چه عواملی باعث تشدید وز شدن مو میشه؟ استفاده زیاد از شامپوهای سولفات دار، اتو مو، سشوار داغ، یا حتی آفتاب مستقیم، استفاده از حوله نامناسب به هنگام خشک کردن مو

•|؛🫧| ✤ راه حل چیه؟ کم‌کردن حرارت و استفاده از محافظ حرارتی، آبرسانی منظم با ماسک و روغن مو، استفاده از شامپوی بدون سولفات، استفاده از حوله میکروفایبر

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─

برای موهای فوق العاده خشک از ریشه روغن تراپی کنن بهتره

نظرتون راجب ضد آفتاب رویوال و درماتیپیک چیه عزیزم؟؟

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

«نحوه شستشوی براش آرایشی»✥•.🫧🧼

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─

•|؛🛁|ꔫمقداری شامپو و کمی میسلار واتر رو با آب مخلوط کن

•|؛💎|ꔫبراش ها رو ۲۰ دقیقه داخلش بزار بمونه

•|؛🛁|ꔫیه صابون مخصوص فقط برای شستن براش ها داشته باش و براش ها رو روش بکش تا تمیز بشن

•|؛💎|ꔫبعدش بزار روی حوله تو آفتاب تا کامل خشک بشن

•|؛🛁|ꔫهفته ای یکبار اینکارو انجام بده تا جوش نزنی

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─

ایول این تاپیک خوبیه جوووونم

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

چه تاپیک خوبی😍 

بله درسته من همیشه از ریشه روغن تراپی میکنم عالیه 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

چ روغنی اینم بگین

روغن مناسب موهات💆🏻‍♀️

کف سر چرب❌️

ساقه مو خشک❌️

روغن مورینگا✅️

موی وز و موخوره ❌️

روغن ارگان_روغن ماکادمیا✅️

موی کم حجم❌️

روغن ارگان✅️

موی اسیب دیده❌️

روغن مورینگا_روغن آرگان✅️

موی دکلره و رنگ شده❌️

روغن هسته انگور_روغن ارگان✅️

موی خیلی خشک❌️

روغن زیتون_روغن نارگیل✅️

«اگه فكر ميكنى هر چى بيشتر موهاتو بشورى، تميز تر و سالم تر ميمونه منتظر اينا باش»❉•.💈🛁

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─

•|؛🧼|༄چرب شدن بيشتر و سريع تر كف سر

•|؛🎀|༄شل شدن فوليكول و ريزش مو در اثر رطوبت زياد

•|؛🧼|༄خشكى و شكنندگى تار مو بخاطر مواد پاك كننده

•|؛🎀|༄كدر و نازك شدن مو

•|؛🧼|༄موخوره و دوشاخه شدن به دليل از بين رفتن مواد مغذى

•|؛🎀|༄بهم خوردن PH و تحريك ميكروبيوم پوست سر كه يعنى اختلال در عملكرد طبيعى اسكالپ، جذب ضعيف مواد و شروع آسيب هاى مزمن مثل شوره، خارش، التهاب، رشد كم و...

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─