2777
2789
عنوان

کمکککککک

77 بازدید | 9 پست

یک سال پیش رفتم پیش دکتر گفت ام اس داری  منم اصلا دیگه جرعت نکردم برم ازمایش بدم یا هی سراغ دکتر دیگه برم تا دوهفته پیش رفتم تهران ازمایش ازم گرفتن گفتن دروغ گفت دکترت شما سالمید منم رفتم از دکترم شکایت کردم  شنبه دادگاه دارم به نظرتون دنباش بگیرم یانه اینم در نظر بگیرید این یه سال چه گریه ها که نکردم چه غصه ها که نخوردم  صدبار زنده شدم مردم😭😭😭 

خدایا از گناهانم بگذر همان طور که من از ارزو هایم گذشتم

اولا تو چ جراتی داشتی بهت گفته ام اس داری پیگیری نکردی دوما شکایت کن یا جریمه بهت میده یا مدتی لغو پروانه میشه

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مسائل خیلی تو پزشکی پیش میاد . 

من دوستم رفته بود یه دکتر بهش گفته بود سرطان رحم داری و اصن بچه دار نمیشی . 

تا چن روز بیچاره حالش خیلی بد بود . دکترش رو عوض کرد گفت اصن یه مشکل کوچیک سادس  الانم بچش دوسالشه 😊

شما باید همون موقع یه دکتر دیگه هم میرفتین . 

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

من پسرمو ختنه کردم خونریزی کرد دکترش نمیومد بالا سرش 8 ساعت تموم خونریزی کرد بچه 30 روزه. تو 8 ساعت بچه 30 روزه 700 گرم وزن کم کرد. همسرم رفت شکایت کرد که چرا دیر اومدی بالا سر مریضت . همونم که اومد چرا به خاطر زیر سوال نرفتن کارش زیر بار بخیه یا اقدام دیکه ای نشد. اخرش این شد که به همسرم گفتن تو به پزشک اون نوقع توهین کردی(همون موقع عصبی بود میگفت این عوضی چرا نمیاد و این حرفا) اگه شکایت کنی قبلش بیمارستان ازت شکایت میکنه همه پرسنل هم شهادت میدن.هیچی دیگه .....

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

شوهرم بازم شکایت کرد مسئول رسیدگی به شکایات یه زونکن بزرگونشون داده بود که همش شکایت از پزشک بوده. گفته بود پسر جان وقت و پولتو هدر نده تازه تو هم که آتو دستشون دادی تا 3 سال دیگه باید تو راه دادگاه باشی اخرش هم خودت خسته میشی ول میکنی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شوهرم بازم شکایت کرد مسئول رسیدگی به شکایات یه زونکن بزرگونشون داده بود که همش شکایت از پزشک بوده. گ ...

خدا لعنت کنه دکترشو