2777
2789
عنوان

کسایی که موافق حیون خونگین

107 بازدید | 19 پست

هر روز توی پارک پیاده رو مترو و همجا همچین ادمای  هستن که فکر میکنن خیلی روشنفکرن ولی در واقعا نمیدونن که قلاب و زنجیر کردن یه حیون و وارد کردنش به زندگی ادما ته ته بی فرهنگیه

هزاران فسفطه و دلیل هم بیارین این تجاوز به حریم حیوانات و انسانها توجیح نمیشه 

عشاق و سینه چاک های نظام تو تاپیک های من نظر ندن.   اینجوری اعصاب جفتمون راحته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادعای روشنفکری ندارم

محیط زندگی من و خونم مناسبه برای نگهداری از سگم

و همه ی افراد راضین و هیچ صدا و آزاری نداره

من کسی رو نمیام زور کنم حیوان داشته باش یا کسی که پت نداشته باشه بهش برای چی باید توهین کنم

اما بقیه افراد به من توهین میکنن چون سگ دارم در صورتی که این به خودم مربوطه وقتی که جاهای عمومی میریم من نمیزارم جایی رو کثیف کنه و جمع میکنم زندگی که خودم انتخاب کردم

و کسی حق نظر داد نداره چون هم‌اون حیوان راضی و خوشحاله هم من 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

دمت گرم آفرین مگه اون وجود نداره که باید زنجیر و قفس بشه خاک تو سر آدم های که حیوانات رو آزار میدن

بنظرم جای حیوون ها تو طبیعت نه تو شهر اینجوری برای مردم و خود حیوون ها خیلی بهتره 

باهات کاملا موافقم...اما حالا روشنفکران مدافع حقوق حیوانات میان می‌خورنت😅

اگه خودشون حیوون بودن یعنی حیوون خلق میشدن با تمام وجود میفهمیدن که آزادی حق هر حیوونیه 

از باغ وحش متنفرم 

و خونه هایی که توش حیوون دارن

البته منظورم حیوون اهلی نیس

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷