2777
2789
عنوان

بچه ها فیلم اون افغان مشهدی که خودشو آتیش زده دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 5342 بازدید | 163 پست
دقیقا از کی انتقام سخت گرفته ؟ از خودش🤦‍♀️

چسبیدن به ایران ول نمیکنن

میرفت جای دیگه🤷‍♀️

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

کی گفته؟همسایه خالم بوده تو آوینی مشهد میشناختنش

خود فیلم منظورمه ،نگفتم این کارو نکرده 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا انقدر از افغانیا متنفرن حاضرن همه زن و مرد و بچه زنده زنده بسوزن تو آتیشبخدا دیدم که میگم

چون باعث گرانی شدن 

چرا برای یه خانواده ایرانی نباید خانه یاشه همه رو افغانی ها ساکن شدن

این قانونی بوده خب بابابه اون دسته از قانونیایی که مدرک شون زمان دار بوده و تموم شده و تمدید نشده بر ...

خب لابد یه مسئله دارههه که واسش تمدید نکردن

من پرسیدم، کسایی که مشکلی ندارن و ویزا و شهروندی شون اوکی باشه،به شکل مهاجر میتونن زندگی کنن

اینا دارن علفای هرز رو هرس میکنن

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
یه سوال افغانا توی ایران اجازه ی کنکور دادنم داشتن؟من چندبار اینجا دیدم افغانی داشت راجب کنکور منابع ...

نهههه بعید میدونم

اونا بدون کنکور وارد دانشگاه های مخصوص اتباع میشن

دیدم که میگم

یه سوال افغانا توی ایران اجازه ی کنکور دادنم داشتن؟من چندبار اینجا دیدم افغانی داشت راجب کنکور منابع ...

کجای کاری تازه از یه منبع معتبر شنیدم دانشگاه پزشکی بدون کنکور پذیرش برای افغان انجام می‌داده الان سنجش اومده قانون کنکور براشون گذاشته

یکی جونش رو کشته تو حاضری خودت رو بکشی به خاطر احساس بقیه؟اون مرده! حس بقیه چه فایده ای داره؟

ما نمی‌دونیم علت واقعی چی‌بوده!در ضمن من یکی اصلا اینستا را باور ندارم . شاید دلیل اینکار چیز دیگری بوده و اونها به این قضیه ربطش دادن

الان اینو گفتی یادم اومد چند وقت پیش کرج هم شنیدم خیلی ها رو دارن بیرون میکنن افغانستان ولی ما رفتیم ...

اخه تهران هم هنوز پره. نکنه بازم شایعه س 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

میگن دارن بیرون میکنن ولی فعلا که هنوز تشریف دارن با قدرت

اینقدر زیادن،تموم نمیشن که

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
برگه خروجه فک کنم ۱۰ ۱۵ روز بیشتر وقت نداره چجوریرمیشه رفت یه کشور دیگهاگه پول نداشته که دیگه سختتر

همون جوری که گله ای یه شبه پشت پژو  میان ایران

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
چرا عزیز مشکل ما بودنشونه چه قانونی چه غیر قانونی برا سفر تفریحی بیان اما برای زندگی نه

منم والا بیزارم ازشون، ولی باز میشه پذیرفت که یه نفر با نام‌و‌نشان بیاد مثل آدم زندگی کنه نه علف هرز

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍