2777
2789
عنوان

بعضی از مردم چه دزد شدن

163 بازدید | 26 پست

رفتم قطره حنضل قد دو بند انگشت نیس بهم داد ۱۷۰

قیمتش کردم از ترب دیدم نوشته ۳۰هزار تومن 

قطره میخک رو داد ۱۰۰تومن اونم زده ۲۵تومن اون حجم رو

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

خب کیفیتشون فرق میکنه حتما 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل خرید حتما قیمت بگیرید 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

آب نیست وگرنه خیلیا شناگر ماهرین 

اقتصاد ماهم درست نمیشه تا وقتی وضع همینه 

از پایین تا بالا اینجوریه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

از طرفی مهد پسرم که کلا سه هفته رفت نه کاغذ رنگی استفاده کرد ن چسب نه آ چهار ن مقوا 

ولی هیچکدوم ندادن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

من دیروز رفتم داروخونه به جا 200 تومن 2 تومن پول کشیده تا الان هم پس نداده تو روز روشن دزدی میکنن

پس چرا اینقدر ریلکسی😳

من بودم جا خوابمو همونجا مینداختم تا پولمو پس بگیرم🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اصلا نمی‌دونستم برای درد چی استفاده کنم

همیشه هدف دار خرید کنید وگرنه میره تو پاچتون 

خودمم خیلی ضربه خوردماااا الان ‌یکم عاقل شدم

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

همیشه هدف دار خرید کنید وگرنه میره تو پاچتون خودمم خیلی ضربه خوردماااا الان ‌یکم عاقل شدم

من باردارم نمی‌دونستم باید چی استفاده کنم چن‌شبه نخوابیدم 

الان یکم آروم شدم خداروشکر نمی‌دونستم چی استفاده کنم همه چی استفاده کرده بودم

همیشه هدف دار خرید کنید وگرنه میره تو پاچتون خودمم خیلی ضربه خوردماااا الان ‌یکم عاقل شدم

البته خودش راهنمایی کرد چی استفاده کنم عطاری 

شاید هم واس همین کرد تو پاچمون

من باردارم نمی‌دونستم باید چی استفاده کنم چن‌شبه نخوابیدم الان یکم آروم شدم خداروشکر نمی‌دونستم چی ا ...

خب اگه نتیجه داده بدون اصله اخه بایلام و ترب ممکنه تقلبی باشن!