2777
2789
عنوان

چرا هیچوقت زورم به دلم نرسید

82 بازدید | 6 پست

هیچوقت نتونستم مثل بقیه باشم

همیشه ساده مهربون دلسوز بخشنده

از خودم تعریف نمیکنم واقعا اینا داره ازارم میده

وقتی یکی بدترین کارو در حقم میکنه خیلی زود فراموش میکنم و میبخشمش

وقتی یکی یذره مهربونی میکنه خیلی حسم بهش قوی میشه و اونو بهترین دوستم میدونم

وقتی تو اوج عصبانیت هستم بازم دلم نمیاد چیزی بگم یا حرکتی بزنم که طرف مقابلم ناراحت بشه

درحالی که بقیه همه ی این کارا رو با من میکنن

مشکل من تو زندگی اینه که همیشه خود واقعیم بودم همیشه احساسات واقعیم رو بروز دادم

لطفا شما اینجوری نباشین هرچی بیشتر با ادما با سیاست رفتار کنین دوست داشتنی تر هستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دقیقاااا شوهر من مپل خودته ببین بدترین بدی های دنیا و جهان و بهش بکنن خیانت بکنن دروغ بگن نارو بزنن بااااز اون طرف بیاد سمتش باهاش خوب و مهربون میشه این رفتارش به زندگی مونم داره صدمه میزنه ببین من اگه بهش خیانت کنم بفهمه بخوام یه ذره گریه کنم معذرت خواهی کنم میبخشه یعنی نمیدونم این بشر دیگه کیه موندم من 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دقیقا دقیقاااا شوهر من مپل خودته ببین بدترین بدی های دنیا و جهان و بهش بکنن خیانت بکنن دروغ بگن نارو ...

دقیقا دقیقا

منم گاهی فکر میکنم اگر پارتنرم یا همسرم در اینده خدایی نکرده بهم خیانت کنه میبخشم

واقعا ازین حجم از مهربونی دارم اذیت میشم