2777
2789
عنوان

بیایید برای هم ایت الکرسی بخونیم

69 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من تازه یه هفتس فهمیدم باردارم

ولی خبلی استرس دارم 😓

بیایید برای هم ایت الکرسی بخونیم  تا دوهفته دیگه که برم سونو اروم بشم بلکه و حال نی نی خوب باشه  انشاالله

هرکی برام خوند بگه لطفا تا منم برای حاجت دلش بخونم❤️ 

میخونم برات عزیزم🌼

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم 

ان شاءالله به سلامتی و دل خوش بچه ت بیاد تو بغلت

برات آیه الکرسی میخونم 

لطفا تو هم برای من دعا کن که حال دلم و حال زندگیم خوب بشه

ان شاء الله هیچ بچه ای شرمنده ی پدر و مادرش نشه...

آخی عزیزم ان شاءالله به سلامتی و دل خوش بچه ت بیاد تو بغلتبرات آیه الکرسی میخونم لطفا تو هم برای من ...

ممنون گلم  انشاالله خدا از دهنت بشنوه

حتما اگر لایق باشم برات دعا میکنم الهی همیشه بخندی و غم نبینی

ممنون گلم انشاالله خدا از دهنت بشنوهحتما اگر لایق باشم برات دعا میکنم الهی همیشه بخندی و غم نبینی

همیشه بعد از نماز دستت رو بزار رو شکمت برا تو دلیت آیه الکرسی بخون 

آرامش و سلامتی نصیبت بشه آن شاءالله

ان شاء الله هیچ بچه ای شرمنده ی پدر و مادرش نشه...