خب جونم،من جدا با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه وپیازدرسته آبپزمیکنم.. بعد میذارم آبش بره، ، کمی روغنو زردچوبه و زعفرانو باهم مخلوط میکنم و بافرچه میمالیم به زیرو روی مرغ و میذارم سرخ بشه..
درحین سرخ شدنم 2باریام روغن مالی میکنم کمی.
با 165و 15دقیقه،البته به بزرگی و کوچکی تکه مرغ مونده ها،، تایمشو کم بذار نسوزه،یاهر 5مین سربزن..
من 20دقیقه راحت میذارم..
بعدپیاز داخل آب مرغو پوره میکنم و میریزم توی آبو کمی میذارم غلیظ بشه و بعد گریل شدن مرغ سس مرغ و میدم روی مرغ..