2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چند ساعت قبل مزه دارش میکنم بهش ی کوچولو روغن میزنم میزارم سرخ بشه و اگه نمی‌خوای خشک بشه مرغت تو ...

دیگه چ مواد غذایی رو میپزین

من ب زور خریدم 

میگم نکنه بدرد نخوره😁😁

بله عزیزم ایرفرایراون مدل سرخکن قدیمی ها ک ی لیتر روعن داخلش میریختم رو هم دارم منسوخ شد

خب جونم،من جدا با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه وپیازدرسته آبپزمیکنم.. بعد میذارم آبش بره، ، کمی روغنو زردچوبه و زعفرانو باهم مخلوط میکنم و بافرچه میمالیم به زیرو روی مرغ و میذارم سرخ بشه.. 

درحین سرخ شدنم 2باری‌ام روغن مالی میکنم کمی. 

با 165و 15دقیقه،البته به بزرگی و کوچکی تکه مرغ مونده ها،، تایمشو کم بذار نسوزه،یاهر 5مین سربزن.. 

من 20دقیقه راحت میذارم.. 

بعدپیاز داخل آب مرغو پوره میکنم و میریزم توی آبو کمی میذارم غلیظ بشه و بعد گریل شدن مرغ سس مرغ و میدم روی مرغ.. 


💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792