2777
2789
عنوان

غربالگری جنین

280 بازدید | 40 پست

سلام ،تو بارداری باید حتما تست کواد مارکر انجام بشه ؟

من غربالگری مرحله  اول انجام دادم دابل مارکر و ان تی ،

ولی دکتر الان فقط برام سونو آنومالی نوشته تست کواد ننوشته لازم زنگ بزنم مطب بگم بهش بنویس 

شماها انجام دادید ؟

چند سالته انتی چند بود 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انواع اقسام سلفری ها و غربالگری ها و اکو هارو دادم

بدی بهتره ندی فکرت مشغول میمونه فک میکنی لازمه بگو بنویسه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

زمانش هم از ۱۵ الی ۲۰ هفته هست کی انجام بدیم بهتره اینم بگید ؟؟

همون ۱۵ یا ۱۶ هفته

من انواع اقسام سلفری ها و غربالگری ها و اکو هارو دادمبدی بهتره ندی فکرت مشغول میمونه فک میکنی لازمه ...

همون نمیدونم 

میگم اون دکتر تشخیص میده چی بهتره ولی خوب انجام بدم 

آزمایشگاه هم خصوصی انجام میده گفت ی سونو بیاری کافیه

آره عزیزجان مرحله دوم آزمایش های غربالگری بعد دابل ،کواد مارکر هست

برا من سونوی ان تی اوکی بود، ولی چون تو غربالگری اول برای سندرم داون نوشته بود متوسط ، دکتر برام آزمایش غربالگری دوم رو نوشت وگرنه فک نکنم برا همه نیاز باشه

اونم جوابش همه چی نرمال بود دیگه نرفتم سلفری و آمینوسنتز