2777
2789
عنوان

جاری ام ماشین شونو نمیدع بهمون

1150 بازدید | 76 پست

بچه ها بچم هر دو روز باید بره کاردرمانی یک ساعت راهه تااوتحا

ما ماشین نداریم فروختیم  الان تو حساب مون پول هست گذاشتیم دو برابر بشع  با وام یه ماشین خوب بخریم 

بعد برادر شوهرم ماشین شونو تا الان میداد ببریم بچه مونو بیاریم ولی جاری ام ناراضیع مگه چی ازش کم میشه خدایی 

ما هر هفته سه روز ماشین شونو میگیریم از صب تا شب 

جاری ام دانشجو هست ماشین ندارع دیگ با اتوبوس اینا میرع  بعد اونثد بده وقتایی ک ماشین دستش هست به من نمیگه که بیا برسونمت منم غرورم اجازه نمیدع زنگ بزنم بهش 

بنطرتون حق با کیه 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشو اما شاید نیاز داره ب اژانس برید

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

عزیزم خب حق با جاریتون هست اونم یه روز نه ۳ روز در هفته از صبح تا شب؟!

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

حق با جاریته دیگ‌ یه مدت داده کافیه ..از کسی نباید انتظار نداشته باشی تو این زمونه...من جاریم فهمید حامله م یه تبریک نگفته تا الان ..‌بعد ب خودم‌میگم بیخیال بابا مگ‌چیکارته ک‌امتظار داری ازش

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40