2777
2789

لامصب رتبه ۱۷ ۱۸ هزار منطقه یکو ک ب زور پرستاری ماما ازاد بیاری رو 

سهمیه ۲۵درصد کرده ۳۰۰

سهمیه ۵درصد کرده ۳۰۰۰

خو اخه این چ انصافیه؟

اوکی پدرشوان بخاطر ما وطنشون رفتن دمشون گرم دست بوسشونم هستیم

اما ی بودجه مالی ی کتابی ی چیزی بدن ن اینکه صاف درب دانشگاهو باز کنن ی سری بیسواد درس نخون بشینن سرکلاسایی ک حق یکی دیگست د اخه چراااااااااا

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه نکن تا بوده همین بوده 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

با این بحث ها به جایی میرسیم؟ نه 

منم موافق سهمیه ها نیستم 

ولی اگه در حال حاضر کنکوری هستی 

به جای بهانه تراشیدن بهتره بری درس بخونی 

چون فقط همین کمکت میکنه و خلاص

خیلیای دیگه هم بدون سهمیه قبول شدن

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
با این بحث ها به جایی میرسیم؟ نه منم موافق سهمیه ها نیستم ولی اگه در حال حاضر کنکوری هستی به جای بها ...

اره ولی الان داشتم تخمین رتبه امو نگاه میکردم پرام ریخت 

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

اره ولی الان داشتم تخمین رتبه امو نگاه میکردم پرام ریخت

اونا با خودشون سنجیده میشن 

یعنی ببین مثلا طرف رتبه در منطقه اش ۳۰۰۰ هست 

توی سهمیه میشه ۳۰۰ 

این یعنی بین افراد سهمیه دار شده ۳۰۰ و اصلا دلیل بر این نیست که قبولیش مطابق باشه با اونی که رتبه اش توی منطقه شده ۳۰۰ 

یعنی ممکنه ۳۰۰ منطقه پزشکی شیراز بیاره اما ۳۰۰ سهمیه پزشکی سیستان 

اما در هر حال منم موافقش نیستم 

بهتره الان وقت رو تلف نکنی

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

اگ واقعا به خاطر ما رفته بودن

اینجوری ما رو زیر دست و پای بچشون له نمیکردن

اینجور آدما خودشون رو پشت اسم های قشنگی مثل انسانیت قایم میکنن

جانباز و شهید واقعی معامله ش با خداست نه با سازمان سنجش

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!