2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد بی پول

167 بازدید | 22 پست

تاپیکی دیدم که گفته بود با مرد بی پول ازدواج نکنید گفتم داستان خودمو براتون بگم 

اوایل که با همسرم آشنا شده بودم سنی نداشتیم خیلی خیلی بچه بودیم ولی خیلی رویا داشتیم باهم و همیشه دعا میکردیم و تلاش میکردیم که بهشون برسیم 

همه چیز مثل رویا بود بلاخره توی سن کم به خواسته ی خودمون نامزد کردیم یادمه شب خواستگاری به خانوادم گفت من هیچی ندارم اما سنی هم ندارم براش تلاش میکنم بهترین زندگی رو میسازم شاید بگین بچه بودین داغ بودین اما خب ما هدف داشتیم واقعا و عاشقانه همدیگه رو میپرستیدیم همسرم درحالی که همه رفیقاش دنبال دختر بازی و عشق و حال بودن کار میکرد منم درحالی که همه دوستام درحال خوش گذرونی بودن هم کار میکردم(ناخنکارم) هم فاصله گرفته بودم و مشغول زندگی متاهلی بودم. 

خلاصه ۵ سال نامزد بودیم و با کلی تلاش خداروشکر خداروشکر باکمک هم خیلی چیزا به دست آوردیم سختی کشیدیم اما ذره ای از عشقمون کم نشد الانم زندگی آنچنان لاکچری نداریم اما همین که راه درست رفتیم و مهمترین چیزی که سخت بدست میاد رو حفظ کردیم و اون عشق و اعتماد هست خدارو هزارمرتبه شکر میکنیم. 🤍🧿

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایدار

ممنونم عزیزم امیدوارم خدا خیر و مصلحتت رو توی خواسته هات ببینه💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من و شوهرم وقتی ازدواج کردیم ۴ سال پیش هیچی نداشتیم 

اینو شوهرم مطرح کرد سن شم خیلی کم نبود 

وقتی زندگی مشترک شروع کردیم هزار تومن پس انداز نداشتیم

اما چون خیلی همو دوست داشتیم دوتایی کار میکردیم پر انگیره و شوق 

الان خونه بهترین نقطه شهر خریدیم و ماشین و من تازه باردار شدم 

و کاملا راضی هستم از انتخابم

ممنونم عزیزم امیدوارم خدا خیر و مصلحتت رو توی خواسته هات ببینه💕

ممنون بابت دعای زیبات قشنگم

همچنین⚘️🫂💙

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

ولی پول خیلی مهمه

بله صددرصد مهمه ولی همه از بدو تولد پولدار نبودن که مگر اینکه خوش شانس بودن خانواده پولدار داشتن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بابا همه که قرار نیست پولدار باشن از همون اول خیلی ها با زحمت زندگی شونو به جایی میرسونن خوشبخت ...

دقیقا همینطوره ما حتی اونقدرا حمایت خانواده هم نداشتیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من و شوهرم وقتی ازدواج کردیم ۴ سال پیش هیچی نداشتیم اینو شوهرم مطرح کرد سن شم خیلی کم نبود وقتی زندگ ...

خدارو هزار مرتبه شکر لایقش بودین و من به این ایمان دارم که عشق و‌قلب پاک همه چیو میسازه😍😍😍💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی نباید به امید پولدارشدن با یه پسر بی پول ازدواج کرد

اگه عشق اون وسط باشه فرق میکنه اینم مهمه پسر بی پول بی عرضه یا پسر هدفمند و بی پول 

1
5
10
15
20
25
30
35
40