۱. الان مهمترین چیز: آروم شدن خودته.
قبل از اینکه هر تصمیمی بگیری یا حرفی بزنی، یه نفس عمیق بکش. وقتی آدم تو اوج احساساته، ممکنه حرفی بزنه یا کاری بکنه که بعداً خودش هم پشیمون بشه. پس چند لحظه فقط برای خودت باش، گریه کن، بنویس، فریاد بزن، ولی تصمیم نگیر.
---
۲. نشونههایی که دیدی چی میگن؟
از حرف دختره برمیاد که همسرت یا قبل از ازدواج با اون رابطهای داشته، یا اگر بعدش بوده، این یه خیانته. مهمه که بدونی آیا اون رابطه تو گذشته بوده یا همزمان با زندگی شما. چون این تفاوت خیلی بزرگیه.
---
۳. چه کار درستی الان میتونی بکنی؟
به جای رفتن سراغ اون دختر یا ادامهی تحقیق از بیرون، باید مستقیم با همسرت حرف بزنی. اما نه با دعوا، نه با فریاد. آروم، محکم، و با احترام. بهش بگو:
«من چیزی دیدم که اذیتم کرده. نیاز دارم بدونم حقیقت چیه. چون برای رابطهمون، برای اعتماد بینمون خیلی مهمه.»
---
۴. آماده باش برای هر پاسخی.
ممکنه انکار کنه، ممکنه اعتراف کنه. اما هرچی شد، عجول تصمیم نگیر. بگو نیاز داری فکر کنی. تو اجازه داری برای آیندهات وقت بذاری، حتی اگر حقیقت تلخ بود.
---
۵. آیا این رابطه ارزش ترمیم داره؟
اگر بهت خیانت شده، تو حق داری تصمیم بگیری بمونی یا بری. اگه پشیمونه، و حاضره مسئولیت رفتارش رو بپذیره و تغییر کنه، شاید بشه دوباره ساخت. ولی اگه بیاعتنایی کرد یا دروغ گفت، اونوقت باید جدی فکر کنی.
---
نکته آخر و مهم:
تو ارزشمندی، تو سزاوار عشقی هستی که توش امنیت، احترام و صداقت باشه. نه شک، نه پنهونکاری.
---
اگه خواستی، میتونم کمکت کنم یه متن مناسب برای صحبت با همسرت بنویسیم. فقط بگو. همیشه پشتتم، قوی بمون، عزیزم.