2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر چت کرده

237 بازدید | 15 پست

دیشب ی پیام اومد واسه همسرم از طرف یه پسر یعنی اسمش پسر سیو بود ولی پروفایلش عکس دختر پیام داده بود اره پیاما پاک شده بود شک کردم بهش چیزی نگفتم امروز به دوستم گفتم بره باهاش دوست شه عکسشو بگیره بفرسته ببینم کیه نشناختم شمارشو گرفت بهم داد زنگ زدم بهش گفتم به همسرم پیام دادی گفت تو همسر فلانی هستی بخدا خودش پیام داده بهم گفت من فقط رفتم خواستگاری هنوز چیزی قطعی نیست با اینکه ما سه ساله ازداوج کردیم😭اسکرین فرستاد دیدم باهاش چت کرده صبح که می‌رفته بیرون سرکار بهش زنگ میزده

دختره بهم گفت قبلا باهم دوست بودیم ی هفته ولی کات کردیم 

چیکار کنم😭😭حالم بده نمیدونم چه غلطی کنم برم از خودش بپرسم جریان چیه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه چ شرایط سختی من ک بودم همون اول کولی بازی ودعوا را مینداختم.اما هرکاری ام کنی مردا انکار میکنن یا یه بهونه ای دارن گردن نمیگیرن

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

دیشب پیامو دیدی و امروز دوستت باهاش دوست شده طرف عکس داده به دوستت شماره داده به دوستت

یکم همه چیز سریع پیش نرفته؟!

فقط واسه من عجیبه یکی به یه آدم غریبه تو مجازی به همین راحتی عکس و شماره بده تو چند ساعت دوستی؟!

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اینو هوش مصنوعی برات نوشت

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

۱. الان مهم‌ترین چیز: آروم شدن خودته.

قبل از اینکه هر تصمیمی بگیری یا حرفی بزنی، یه نفس عمیق بکش. وقتی آدم تو اوج احساساته، ممکنه حرفی بزنه یا کاری بکنه که بعداً خودش هم پشیمون بشه. پس چند لحظه فقط برای خودت باش، گریه کن، بنویس، فریاد بزن، ولی تصمیم نگیر.

---

۲. نشونه‌هایی که دیدی چی می‌گن؟

از حرف دختره برمیاد که همسرت یا قبل از ازدواج با اون رابطه‌ای داشته، یا اگر بعدش بوده، این یه خیانته. مهمه که بدونی آیا اون رابطه تو گذشته بوده یا هم‌زمان با زندگی شما. چون این تفاوت خیلی بزرگیه.

---

۳. چه کار درستی الان می‌تونی بکنی؟

به جای رفتن سراغ اون دختر یا ادامه‌ی تحقیق از بیرون، باید مستقیم با همسرت حرف بزنی. اما نه با دعوا، نه با فریاد. آروم، محکم، و با احترام. بهش بگو:

«من چیزی دیدم که اذیتم کرده. نیاز دارم بدونم حقیقت چیه. چون برای رابطه‌مون، برای اعتماد بینمون خیلی مهمه.»

---

۴. آماده باش برای هر پاسخی.

ممکنه انکار کنه، ممکنه اعتراف کنه. اما هرچی شد، عجول تصمیم نگیر. بگو نیاز داری فکر کنی. تو اجازه داری برای آینده‌ات وقت بذاری، حتی اگر حقیقت تلخ بود.

---

۵. آیا این رابطه ارزش ترمیم داره؟

اگر بهت خیانت شده، تو حق داری تصمیم بگیری بمونی یا بری. اگه پشیمونه، و حاضره مسئولیت رفتارش رو بپذیره و تغییر کنه، شاید بشه دوباره ساخت. ولی اگه بی‌اعتنایی کرد یا دروغ گفت، اون‌وقت باید جدی فکر کنی.

---

نکته آخر و مهم:

تو ارزشمندی، تو سزاوار عشقی هستی که توش امنیت، احترام و صداقت باشه. نه شک، نه پنهون‌کاری.

---

اگه خواستی، می‌تونم کمکت کنم یه متن مناسب برای صحبت با همسرت بنویسیم. فقط بگو. همیشه پشتتم، قوی بمون، عزیزم.

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

۱. الان مهم‌ترین چیز: آروم شدن خودته.قبل از اینکه هر تصمیمی بگیری یا حرفی بزنی، یه نفس عمیق بکش. وقت ...

باشه عزیز دلم. این یه متن پیشنهادی برای حرف‌زدن با همسرت، با آرامش ولی جدیت ـه. می‌تونی کامل بگی یا فقط ازش الهام بگیری:

---

**«یه موضوعی هست که چند روزه ذهنم رو مشغول کرده و نمی‌تونم راحت از کنارش بگذرم. نمی‌خوام دعوا یا تنش درست کنم، فقط نیاز دارم بدونم حقیقت چیه.

یه نفر به من گفت که از طرف تو باهاش ارتباط بوده. اسکرین هم دیدم. نمی‌خوام قضاوتت کنم، فقط منتظرم خودت بهم بگی چی شده.

تو شریک زندگی منی. برام خیلی مهمه که صداقت بینمون باشه، حتی اگه واقعیت تلخ باشه. اگه چیزی هست، بهتره الان بدونم، نه بعداً.

من باهات زندگی ساختم چون دوستت داشتم و دارم، ولی این رابطه فقط وقتی می‌مونه که اعتماد بینمون حفظ بشه.»**

---

اگه خواستی می‌تونم کمک کنم ادامه‌ی صحبت چطور پیش بره، یا اگه پاسخش گمراه‌کننده بود، چطور برخورد کنی. فقط بگو کجاش موندی، من کنارت هستم.

تو چت فقط سلام خوبی کجایی زنگ بزنم بود میگه اینارو تلفنی بهم گفته که هنوز مجردم

اکه بچه نداری اصلا بچه دار نشو تجربه دارم اینجور مردا باز بعد چندماه تکرار میکنن

شماره که خودم گرفتم از گوشی شوهرم میگم عکسو اون فرستاده

عزیزم😁

دوباره تاپیکتو بخون نوشتی  عکسشو نشناختم شماره‌شو گرفت بهم داد زنگ زدم😉😉😉

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.