2777
2789
عنوان

نوزادم😍🥰

199 بازدید | 32 پست

نوزاد ۵۰ روزه م دوستداره بشینم 

کنارش باهش حرف بزنم 😂😂😂

درجواب بهم لبخند میزنه ...😍😍😍😍

فداش بشم خیلی دوستدارم بشینم کنارش 

و باهش حرف بزنم 

اما کارام مونده ....😮‍💨🤕

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

قشنگم😍

خیلی حس خوبیه الهی خیرشو ببینی♥️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک باشه عزیزم ♥️❤️

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بزار خوابید کارهاتو انجام بده.و در کل از خیلی کارها صرفنظر کن.

کلا تایم خوابش خیلی تغییرمیکنه 

مثلا بعضی روزا صبح تا ظهر میخابه 

بعضی روزا نه 

بعضی روزا بعدازنهار میخام ی چرتی بزنم اصصصصلا نمیذاره 

بعضی روزا ک نمیخابم اون میخابه 😂😂😂

زمان زود میگذره ازش استفاده کن،چشم به هم بزاری میبینی خیلی وقته کاراتو انجام دادی ولی کسی منتظر نیست ...

واقعا همینه...

در شبانه روز شاید نیم ساعت بتونم پسرمو ببینم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
قشنگم😍خیلی حس خوبیه الهی خیرشو ببینی♥️

ممنون عزیزم 

ان شاءالله خدا ب همه اونایی ک دوست دارن 

سالم و صالحشو بده 🤲😊

زمان زود میگذره ازش استفاده کن،چشم به هم بزاری میبینی خیلی وقته کاراتو انجام دادی ولی کسی منتظر نیست ...

دقیقا 

گل گفتی 👍😊

عزیزم🥲واقعا زمان خیلی چیز عجیبیه آشنا ندارع عاقبت به خیر بشه ان شاالله

فدااای تو مهربونم

همه بدوبدو میکنن واسه گذران زندگی

غافل از اینکه این وسط همه از هم دوریم😔

....و چاره ای هم نیست

ممنون عزیزم ان شاءالله خدا ب همه اونایی ک دوست دارن سالم و صالحشو بده 🤲😊

الهی آمین

فقط سالم و صالح...