2777
2789
عنوان

خونه همسایمون رو قراره تخریب کنن

197 بازدید | 18 پست

غیر مجاز یه طبقه ساخته و یه اتاقم پایینش اضافه کرده چند بارم شهرداری اومد بازدید شاکی خصوصی داره همسایه شکایت کرده، حالا رفته ماده ۱۰۰ و کمیسیون تخریب، 

کسی اطرافیانش اینطوری بوده؟ موارد اینطوری دیدید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر توش ساکن باشند که نمی تونند تخریب کنند ولی چون شاکی خصوصی داره ولش نمی کنند

طبقه پایینش ساکن شده ، طبقه بالاش رو داره می‌سازد شاکی داره و چند بارم اومدن بازدید، به شاکی هم گفتن خراب میکنیمش

دوباره میره کمیسیون

رفته کمیسیون تخریب به شاکی گفتن حکمش تصویب بشه تو کمیسیون تخریب می‌آییم خراب میکنیم حتی اگه قصر ساخته باشه، چون چند بار اومدن بازدید، 

اما جدیدا در رو باز نمیکنه رو کسی تا نتونن مامور بیاد تو

همسایه ما هم غیرمجاز طبقه بالا رو ساخت 

البته اون شاکی نداره از بس خطرناکه کسی جرات نداره بهش تو بگه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
همسایه ما هم غیرمجاز طبقه بالا رو ساخت البته اون شاکی نداره از بس خطرناکه کسی جرات نداره بهش تو بگه

این شاکی داره اون شاکی هم پیگیره برا شکایتش خرج می‌کنه از چند جا شکایت کرده ازش

این شاکی داره اون شاکی هم پیگیره برا شکایتش خرج می‌کنه از چند جا شکایت کرده ازش

معمولا جریمه میخوره 

داداشم کارمند شهرسازی الان پیشم نیست ازش سوال کنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
شما دیدین این طور بشه ؟ به شاکی که گفتن می‌آییم خراب میکنیم

چند سال پیش یکی از همسایه های فامیلمون بود . به هر حال خراب کردند چون چند نفر شاکی داشت و نتونست رضایت اونا را بگیره و البته ساکن هم نبودند و در حال ساخت بود 

معمولا جریمه میخوره داداشم کارمند شهرسازی الان پیشم نیست ازش سوال کنم

اها، چون هم غیر اصولی ساخته یعنی طوری که ممکنه راحت بریزه پایین، هم خونش کلا تو طرحه، یه بارم اون اولا اومدن بازدید هنوز کامل نساخته بود دیوار گرفته بود ، مستند کردن

چند سال پیش یکی از همسایه های فامیلمون بود . به هر حال خراب کردند چون چند نفر شاکی داشت و نتونست رضا ...

اینم شاکی داره، دو تا هم برا ساخت و هم مزاحمت از چند زاویه ازش شکایت شده، اما خودش خیلی زرنگ بازی داره درمیاره، حالا نمی‌دونم چی میشه

اها، چون هم غیر اصولی ساخته یعنی طوری که ممکنه راحت بریزه پایین، هم خونش کلا تو طرحه، یه بارم اون او ...

تو طرح باشه که کلا باید تخریب کنه 

چندین سال پیش خونه ما هم تو طرح بود با اینکه نوساز بود مجبور به تخریب شدیم البته شهرداری یه مبلغی برای خرید جای دیگه بهمون داد فکر کنم

تو طرح باشه که کلا باید تخریب کنه چندین سال پیش خونه ما هم تو طرح بود با اینکه نوساز بود مجبور به تخ ...

اره عقب نشینی داره زیاد، مثلا شاید از خونش ۳۰ متر بمونه، اما چون کوچه بن بسته کاریش نداشتن، حالا که اینطوری شده