25nili مدیر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 عنوان ورود ممنون😂 | مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 113 پست روزه ولنتاینه💛💚💙وای وای بیاید ازهردری بحرفیم مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی 1396/11/25 | 03:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسکارلتم عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 12506 همونی که شبیه خواهرم بودی؟:( همش تقصیراین خونواده هاس😥 دلت تنگ نشده؟ اره همونماوایل جدایی نه اصلا چون خودشم انگاری هیچ تلاشی نکرد همش منو میفرستاد جلو که با خانوادم صحبت کنم و اوکی بگیرم بیشتر جداییمون سر همین موضوع بودولی خب بعد از امتحانا تو این ۱ ماهه که تعطیلات بود و بیکار بودم چرا گاهی بهش فکر میکردمدلم برای رابطمون تنگ میشد چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22984 اره همونم اوایل جدایی نه اصلا چون خودشم انگاری هیچ تلاشی نکرد همش منو میفرستاد جلو که با خانوادم صح ... پس سعی کن بیکارنشی😁😁 خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
اسکارلتم عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 12506 پس سعی کن بیکارنشی😁😁 اره دیگه ترمم شروع شده دیگهاز اونجاییم که پسورد سایت دانشجوییشو داشتمرفتم پروفایلشو دیدم چه واحدایی برداشتهمن اونا رو بر ندارم😁 چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22984 اره دیگه ترمم شروع شده دیگه از اونجاییم که پسورد سایت دانشجوییشو داشتم رفتم پروفایلشو دیدم چه واحد ... 😕😞😞😞اورین اورینباهمین فرمون بروحلو تومیتونی^_^ خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
اسکارلتم عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 12506 😕😞😞😞اورین اورین باهمین فرمون بروحلو تومیتونی^_^ اره دیگه ۳ ماهش رفتهبقیشم میگذرهبالاخره یا اون از ایران میره 😔یا یه خر پیدا میشه بیاد منو بگیره😔 چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22984 اره دیگه ۳ ماهش رفته بقیشم میگذره بالاخره یا اون از ایران میره 😔 یا یه خر پیدا میشه بیاد منو بگی ... حالا چون حالت بده زود هرکسی اومدخاستگاری قبول نکنا😕اونم حتما دلش تنگ میشه میادسراغت خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22984 اره دیگه ۳ ماهش رفته بقیشم میگذره بالاخره یا اون از ایران میره 😔 یا یه خر پیدا میشه بیاد منو بگی ... خودم میام میگیرم خخخخ خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
اسکارلتم عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 12506 حالا چون حالت بده زود هرکسی اومدخاستگاری قبول نکنا😕اونم حتما دلش تنگ میشه میادسراغت حالا کو خاستگار که من هول شم جواب بدم😂منم از این شانسای فیلم هندی ندارم بیاد سراغمواحدامونم که با هم نیست یه کور سوی امیدیم اگه بود خودم با دستای خودم بستمش😁مگه اینکه اونم پسورد منو داشته باشه عقلی کنه بره واحدامو ببینه😁 چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
اسکارلتم عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 12506 مطمین باش میاد مردا اولش بیخیالن بعدعاشق میشن زنا برعکسن اولش خیلی گریه میکنن بعدفراموش میکنن چمیدونم والااز روزی که کات کردیم تا الانفقط ۳ بار پیام داده😔 با یه زنگ چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕