2777
2789
عنوان

ورود ممنون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 113 پست
همونی که شبیه خواهرم بودی؟:( همش تقصیراین خونواده هاس😥 دلت تنگ نشده؟

اره همونم

اوایل جدایی نه اصلا چون خودشم انگاری هیچ تلاشی نکرد همش منو میفرستاد جلو که با خانوادم صحبت کنم و اوکی بگیرم بیشتر جداییمون سر همین موضوع بود

ولی خب بعد از امتحانا تو این ۱ ماهه که تعطیلات بود و بیکار بودم چرا گاهی بهش فکر میکردم

دلم برای رابطمون تنگ میشد

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس سعی کن بیکارنشی😁😁

اره دیگه ترمم شروع شده دیگه

از اونجاییم که پسورد سایت دانشجوییشو داشتم

رفتم پروفایلشو دیدم چه واحدایی برداشته

من اونا رو بر ندارم😁

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
اره دیگه ترمم شروع شده دیگه از اونجاییم که پسورد سایت دانشجوییشو داشتم رفتم پروفایلشو دیدم چه واحد ...

😕😞😞😞اورین اورین

باهمین فرمون بروحلو تومیتونی^_^

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
😕😞😞😞اورین اورین باهمین فرمون بروحلو تومیتونی^_^

اره دیگه ۳ ماهش رفته

بقیشم میگذره

بالاخره یا اون از ایران میره 😔

یا یه خر پیدا میشه بیاد منو بگیره😔

اره دیگه ۳ ماهش رفته بقیشم میگذره بالاخره یا اون از ایران میره 😔 یا یه خر پیدا میشه بیاد منو بگی ...

حالا چون حالت بده زود هرکسی اومدخاستگاری قبول نکنا😕اونم حتما دلش تنگ میشه میادسراغت

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
حالا چون حالت بده زود هرکسی اومدخاستگاری قبول نکنا😕اونم حتما دلش تنگ میشه میادسراغت

حالا کو خاستگار که من هول شم جواب بدم😂

منم از این شانسای فیلم هندی ندارم بیاد سراغم

واحدامونم که با هم نیست یه کور سوی امیدیم اگه بود خودم با دستای خودم بستمش😁

مگه اینکه اونم پسورد منو داشته باشه عقلی کنه بره واحدامو ببینه😁

مطمین باش میاد مردا اولش بیخیالن بعدعاشق میشن زنا برعکسن اولش خیلی گریه میکنن بعدفراموش میکنن

چمیدونم والا

از روزی که کات کردیم تا الان

فقط ۳ بار پیام داده😔 با یه زنگ