2777
2789
عنوان

ایا عاقلانس؟

610 بازدید | 51 پست

بچه ها من دوستم از کیش سویی شرت شلوار اورده بود جنس عالی ۱۵ تومن میفروخت

بعد من چون حالم این چند وقته خوب نبود 

دیر رسیده بودم فقط ۲ ۳ تا بیشتر نمونده بود 

اونام سرخابی

رنگشو خیلی دوست ندارم ولی چون سویی شرت شلوار نیاز داشتم ارزونم بود خریدمش

حالا میشه رنگش کنم بدم خشکشویی جایی رنگش کنن؟؟

طرح مرحم نداره مخمل سرخابیه🙄

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قیمت خوبی

رنگ کنی جالب نمیشه زیاد عزیزم

حیفه 

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است
به نظرم ارزش نداره هزینه کنی براش سرخابی خیلیم قشنگو شاده 

واسه خودش که هزینه نکردم ۱۵ تومن خریدمش😁

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

اگه رنگش کنی هر دفعه مه می پوشی درمیاری بدنت هم رنگ می گیره یا لباس زیر سویشرت رنگ می گیره اصلا رنگ نکن تازه بعد یه مدت رنگ کم میشه مثل کهنه ها میشه

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
اره چرا نشه  البته بری اونجا از خودشونم بپرس ک جنسش جوری هست ک رنگ بگیره و بعدا رنگ پس نده ؟&n ...

مخمله نمیدونم رنگ میگیره یا نه