2777
2789
عنوان

رفتار عجیب این آقا در مهمونی خانوادگی❗

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 40 پست

ما که نمیدونیم بینشون چی بود 

همین اتفاق واسه یکی از فامیلامونم افتاد 

مرده دیرش شده بود جایی میخواست بره عجله داشت

با هم قول و قرار کرده بودن زود برگردن 

خانومه بلند نمیشد اونم آخر رید بهش 

البته این فامیل شما بیشعور بود تو جمع اینطوری صحبت کرد😑

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

مردا دوس دارن اقتدار شون حفظ بشه

همون بار اول که گفته بلند شو بریم باید زنش میرفت باهاش

هرچند منم از این قلدربازی مردا اصن خوشم نمیاد ولی آدم یه جاهایی دیگه اخلاق شوهرشو می دونه برا حفظ آبرو هم که شده باید طبق خواسته شوهر پیش بره🥲

شوهرشم عقل نداشته تو جمع اینجوری گفته

من خودم خیلی حساسم که اطرافیان مشکل ما رو بدونن..تو جمع شوهرم هر چی بگه قبول میکنم بعدا تو خونه به حسابش میرسم

احتمالا برادرخانم هاش تو جمع مردونه چیزی گفتن که به مذاقش خوش نیومده اینجوری کرده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحنش شوخی بود یا جدی؟به هرحال زنی که اخلاق شوهرشو میدونه نباید تو جمع همچین حرفی بزنه که ضایع بشه!

کاملا جدی!

اصن اینو که گفت یهو فضا سنگین شد

هیچکی هیچی نگفت دیگه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه روانشناس میگف تو مهمونی وقتی آقا خانومشو صدا میکنه ک بریم ولی خانم میگه من بیشتر بمونم میگف مرد خیلی حس سرشکستگی میکنن پیش بقیه آقایون اون مجلس..بعضی رفتارا بظاهر کوچیک واقعا خیلی تاثیر دلرن.

واقعا این اسمش فهمیدگیه؟من احساس کردم چون یارو فهمیده زنش پشتوانه نداره اینجوری برخورد کرد حتی در حض ...

بله،به نظر من کاملاً فهمیدگیه . اگر قرار به عکس‌العمل بوداول باید اون خانم عکس‌العمل نشون می‌داد حالا خانواده‌اش حمایتش می‌کردن یا نه وقتی خود خانم اعتراضی نداشته چرا باید برادر و مادرش کاسه داغ‌تر از آش بشن این چیزا ممکنه تو زندگی هر کسی پیش بیاد بقیه باعث میشن به این مشکل دامن خورده بشه یا نه حل بشه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

کاملا جدی!اصن اینو که گفت یهو فضا سنگین شدهیچکی هیچی نگفت دیگه

کار همسرش درسته زشت بوده جلوی جمع ولی ما باید حرمت خودمونو نگه داریم دیگه.

کاش هیچی نمیگفت و میرفت

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

بله،به نظر من کاملاً فهمیدگیه . اگر قرار به عکس‌العمل بوداول باید اون خانم عکس‌العمل نشون می‌داد حال ...

نمی دونم

من که شناختی نداشتم

ولی گفتن این همیشه اخلاقش اینه

خیلی مردسالار و قلدرمآبانه با زن و لچش رفتار می کنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

مردا چراا اینجورین ...زمانیکه در نقش دوست هستن خیلی عشقی تر وانرژی مثبت ودرک بالا ودلسوزیاشون زیاده بمحض اینکه شوهر میشن وخیالشون از بودن زنشون راحت میشه چه اخلاقای عتیقه ای که ازشون سر نمیزنه ...ما زنا چقدررررر......هستیم که بااینا زیر یه سقف هم زندگی میکنیم