2777
2789
عنوان

رفتار عجیب این آقا در مهمونی خانوادگی❗

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشد با بقیه هم خداحافظی کرد به روی خودش نیاورد شایدم اصلا بهش برنخورده بودو باهم رفتن

بعضیا غرور ندارن،حتما اونم زنشو میشناسه که اونجوری باهاش رفتار میکنه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

منظورم این بود شوهره ولش کرد باز پاشد رفت فکر کنم عقل تو سالم نیس که منظورمو نفهمیدی

والا بقیم مث من فکر کردن خودت بد نوشتی ... در کل چ دلیلی داشت نره میره دعواشو خونش میکنه برا این چیزا ک قهر نمیرن خونه پدر

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بعضیا غرور ندارن،حتما اونم زنشو میشناسه که اونجوری باهاش رفتار میکنه

نمی دونم بخدا 

من که جای اونا هنوزم هنگم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یبارم شوهر خواهرشوهرم جاش گذاشت خونه مادرش چون نیومد برن خونه زودتر😐اونم پرو پرو اخرشب با شوهرم رفت ...

پرو پرو رفت؟؟؟؟

ن عزیزم ی دنیا سرافکندگی و خحالت باهاش بود جلو شما بروز نمیداد

تو این شرایط کی غیر پدرو برادر میتونه حامی باشه؟

والا بقیم مث من فکر کردن خودت بد نوشتی ... در کل چ دلیلی داشت نره میره دعواشو خونش میکنه برا این چیز ...

اگه یبار نری دیگه جرعت نمیکنه اینجوری ولت کنه به هرحال هرکس یجوره دیگه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

پرو پرو رفت؟؟؟؟ن عزیزم ی دنیا سرافکندگی و خحالت باهاش بود جلو شما بروز نمیدادتو این شرایط کی غیر پدر ...

منظورشون اینه بعد این کاره شوهرش باید میموند که شوهرش معذرت خواهی کنه نه اینکه همون شب برگرده 

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
اگه یبار نری دیگه جرعت نمیکنه اینجوری ولت کنه به هرحال هرکس یجوره دیگه

چی بگم نمیدونم چطوری بوده جو اونجا و این ول کردنه چ مدلی بوده ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
منظورشون اینه بعد این کاره شوهرش باید میموند که شوهرش معذرت خواهی کنه نه اینکه همون شب برگرده

هرکی شوهرشو بهتر میشناسه 

شاید میدونست اگ بمونه آتیش بزرگتری درس میشه

تازه بخاطر این مسائل قهر نمیکنن  ک فردا سر مسائل مهم تر طرف ب قهر عادت کرده باشه

کاری با شوهره ندارم،ولی خانواده ی خانومه چقدر فهمیده و با فرهنگ بودن،دمشون گرم

واقعا این اسمش فهمیدگیه؟

من احساس کردم چون یارو فهمیده زنش پشتوانه نداره اینجوری برخورد کرد حتی در حضور خانواده زن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.