2777
2789

تهرانم  

و خونواده ام یک دو ساعت فاصله دارند 

خونم زیاد میان 

حتی شده دو هفته هم بمونند و واقعا بعد یک هفته کم میارم 

مامانم یک هفته پیش اومد خونمون برای کارهای دکترش .

بخدا اولش خوشحال میشوم 

الان کارهاش تموم شد و خواست برگرده .ولی برادرم زنگ زد که برنگرد چند روز دیگه بمون‌  خودم پنج شنبه میام دنبالت و چند روزی هم میخوام  با خانم و بچه بمونم 

بعد شنیدن این موضوع تو دلم غر زدم  که دیگه ظرفیت مهمون ندارم ، چی میشد  تو یک ماه دیگه میومدم ...

حالا میدونم  مهمون هام هم برن پولامون هم تموم میشه و باید تا آخر ماه هوا بخوریم 

هر چند یک مقدار پس انداز یواشکی دارم 

ولی واقعا نمیتونم  تو خونم خیلی مهمون باشه .

به شدت درون‌گرا هستم  

چی کار کنم ؟ چه دعایی بخونم اینقدر بد نباشم ...از خودم ناراضی هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخدا یه وعده هم حوصله مهمون ندارم

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

منم باشم زود خسته میشم به خدا

دعا برای رفتن مسافر هست بخون

تو نت سرچ کن

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

کاراز دعا خوندن گذشته برای شرایط تون ،باید جدیت بخرج بدین تعارف بزارین کنار اونم واسه آرامش خودتون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چقدر خانوادت بی مراعاتن تو این گرونی اینقدر میمونن من خونه بابام که میرم خدا شاهده سه چهار روز بیشتر نمیمونم اونم سالی یه بار اوناهم نهایتا سالی یه بار دو سه روز میمونن

والا حق داری اسی

به این فکر کن که ابدی نیست بالاخره میره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

یه هفته؟

چند ساعتشم کلافم میکنه

این درحالیه ک خونه ی کسیم نمیتونم بمونم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ظرفیت شما نباید بالا بره،جون ایراد از ظرفیت شما نیست مشکل درک نشدن شما از طرف بقیه است معذرت می‌خوام خانوادتن،قصد جسارت ندارم آخه تو این شرایط مالی و زندگی مهمون داری سخته.... و به هر حال کاملاً حست طبیعیه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰